Ajuntament de Lleida

06/17/2017 | Press release | Distributed by Public on 06/17/2017 15:01

‘Fes-li un Match Point a la paràlisi cerebral’, una iniciativa esportiva a benefici d’Aremi

El Club Tennis Lleida ha viscut avui una jornada especial amb motiu del Torneig Tennis Aremi, una diada organitzada conjuntament amb l'Associació Aremi, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis a Lleida.

Sota el lema 'Fes-li un Match Point a la paràlisi cerebral', l'objectiu de la cita era recollir fons per tal que el centre Aremi pugui disposar, a les seves instal·lacions, d'un parc infantil amb gronxadors i equipaments adaptats a les necessitats especials dels usuaris del centre. És per aquest motiu que la totalitat dels ingressos derivats de les inscripcions del torneig, la venda dels polos tècnics i la resta de recaptació es destinaran a aquest fi.

El torneig, que s'ha disputat en la modalitat de dobles, ha comptat amb la participació d'una seixantena de parelles, i entre els jugadors ha destacat la presència de Jordi Arrese, medalla de plata als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i que ha volgut fer costat a la iniciativa d'Aremi i del CT Lleida, igual que altres il·lustres veterans com Martí Valentí i Jordi Bardou.

Tot i que era el de menys, els guanyadors del torneig han estat la parella formada per Jordi Arrese i José Luis Martínez, que s'han imposat a Albert Mòdol i Andreu Vicente. El tinent d'alcalde Xavier Rodamilans i el regidor i diputat provincial Paco Cerdà han assistit al torneig i han participat en el lliurament de trofeus, al final de la jornada.