Results

Government of the Republic of Montenegro

11/01/2019 | News release | Distributed by Public on 11/01/2019 16:56

Janović u Baru: I rekreativni sport u fokusu ministarstva

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je zajedno sa predsjednikom Opštine Bar Dušanom Raičevićem obišao danas sportski teren u mjesnoj zajednici Bar II Polje čiju je adaptaciju i opremanje finansiralo Ministarstvo sporta i mladih.

Janović je iskoristio priliku da još jednom istakne veliku posvećenost Vlade Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih unapređenju sportske infrastrukture u Crnoj Gori a najbolja potvrda navedenog je izgradnja, rekonstrukcija i adaptacija 37 sportskih terena i sala u koje je ovaj resor uložio preko milion eura.

'Uradili smo veliki posao do sada a planiramo da ulaganje u sportsku infrastrukturu nastavimo još dinamičnije u narednom periodu. Posjeta Mjesnoj zajednici Polje u Baru dokaz je da u fokusu Ministarstva sporta i mladih nijesu samo školske sportske sale i gradski tereni već javni tereni u prigradskim naseljima koje građani svakodnevno koriste za rekreaciju. Ovaj teren će biti dostupan za preko 3000 Barana'.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević zahvalio se ministru Janoviću na posjeti i podršci i istakao da Opština i Ministarstvo sporta i mladih imaju u planu još novih projekata koji će unaprijediti spotske i omladinske programe u Baru.

Ministarstvo sporta i mladih