Ajuntament de Badalona

08/09/2018 | Press release | Distributed by Public on 08/09/2018 07:00

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha visitat aquest matí l’Hospital Germans Trias

L'alcalde s'ha reunit amb representants del centre sanitari i posteriorment ha visitat dependències del centre sanitari i l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol

L'alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha visitat aquest matí l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol amb la voluntat de conèixer el centre d'una forma global. Pastor s'ha reunit prèviament amb representants d'aquest centre sanitari i després ha recorregut diverses àrees com la de neurociències o cardiologia i l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP). El 3r tinent d'alcaldia i regidor de l'Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, també ha participat en la visita a les instal·lacions.

Durant la visita l'alcalde ha estat acompanyat pel gerent territorial de l'Institut Català de la Salut a l'àrea Metropolitana Nord, doctor Jordi Ara; de la directora de l'Hospital Germans Trias, Beatriu Bayés, de la directora de la Direcció d'Atenció Primària a la Metropolitana Nord, Núria Prat, i de la directora científica de Germans Trias, Júlia Garcia.

En acabar la visita, l'alcalde ha estat agraït per haver 'tingut l'oportunitat de visitar les instal·lacions i de veure de primera mà com treballen els i les professionals de l'Hospital i l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. El seu talent i la seva dedicació fan que siguin un referent en salut i en investigació, no només a Espanya, sinó a nivell europeu'.

Badalona, 9 d'agost de 2018