Results

Netflix Inc.

09/28/2021 | Press release | Distributed by Public on 09/29/2021 12:15

Lume, lume, avem un hit! A apărut trailerul pentru cel de-al doilea sezon al serialului Sintonia! →

São Paulo, 28 septembrie 2021 - Al doilea sezon al serialului Sintonia, una dintre cele mai apreciate producții braziliene de pe Netflix, lansează un trailer care dezvăluie invitați speciali, noutăți intrigante, povești și personaje noi. În cel de-al doilea sezon al serialului, Nando (Cristian Malheiros) își continuă misiunea de a deveni "șeful" și capul familiei, în timp ce Rita (Bruna Mascarenhas) încearcă să pășească pe calea cea dreaptă și să își protejeze prietenii. Doni (Jottapê) visează la o carieră încununată de succes. Și cu invitați precum MC Kevinho și DJ Alok, Sintonia nu are cum să nu fie un hit!

Pe lângă apariția în serial, Alok, DJ și producător muzical, semnează și producția unui nou cântec pentru acest sezon și declară: "Chiar urmăream serialul, așa că m-am bucurat foarte mult când m-au invitat. E tare bine să vezi cum muzica funk cucerește din ce în ce mai mult spațiu în fiecare zi, transformă vise în realitate și inspiră talente noi".

Povestea lui Doni, Nando și Rita continuă pe Netflix începând din 27 octombrie. Urmărește călătoria fiecăruia dintre ei și încercările de a face față provocărilor, fără a uita nicio clipă de unde au pornit și de strânsa prietenie care îi leagă.

În noile episoade vor apărea și Fanieh, Gabriela Mag, Bruno Gadiol și Marat Descartes. Serialul este produs de Gullane în colaborare cu KondZilla Filmes. Serialul Sintonia este bazat pe o idee originală de KondZilla și a fost creat de KondZilla, Felipe Braga și Guilherme Quintella. Serialul este regizat de KondZilla, unele episoade fiind regizate de Johnny Araújo, Daniela Carvalho, Gabriel Zerra și Thiago Eva.

Mai multe producții braziliene

Sintonia este doar una dintre producțiile braziliene care vor avea premiera în acest an. Din iulie până în decembrie, pe Netflix se va lansa în exclusivitate conținut original brazilian nou în fiecare lună, de la seriale documentare și de ficțiune la filme și reality-show-uri, cele mai bune povești din toate genurile și în toate formatele pentru a satisface toate gusturile și dispozițiile.

Despre Netflix

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 209 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Despre KondZilla

KondZilla este, de fapt, Konrad Dantas, un băiat dintr-un cartier sărac din Guarujá, São Paulo, care a început prin a produce videoclipuri cu muzică funk și a ajuns să creeze cea mai mare platformă de comunicare pentru tinerii din favelele braziliene. Dincolo de succesul de pe YouTube (canalul său are peste 64 de milioane de abonați și a acumulat peste 34 de miliarde de vizualizări), Kondzilla este o companie care își serbează cea de-a zecea aniversare păstrându-și legăturile solide cu principalele platforme media din zilele noastre, printre care se numără Facebook, Spotify și TikTok. Konrad a creat o structură compusă din patru companii. KondZilla Filmes se ocupă de crearea și producția de videoclipuri și proiecte de ficțiune, printre care Sintonia, care, în 2019, a fost cel mai popular serial brazilian. KondZilla Records îl are drept cofondator pe Marcelo Portuga și, pe lângă faptul că se ocupă de cei mai mari artiști brazilieni din sfera muzicii funk, printre care se numără Kevinho, MC Kekel, Lexa, MC Fioti și Jottapê, este totodată compania care produce KondZilla Festival și Bloco do KondZilla. Sub licența sa s-au lansat produse precum carcasele pentru telefoane mobile, pălării și rechizite școlare. Cea de-a patra companie, KondZilla Portal, oferă locuitorilor din favele informații și divertisment. Însă pentru Konrad, toate acestea înseamnă o singură misiune: producția de conținut de calitate și transmiterea mesajului într-o manieră naturală și captivantă.

Despre Gullane

Gullane este una dintre companiile de producție și de promovare cele mai importante din piața audiovizualului din Brazilia, precum și unul dintre principalii producători de filme independente. Fondată în 1996 de frații Caio și Fabiano Gullane, compania dispune de un catalog care cuprinde peste 50 de filme lansate mai ales în cinematografele din Brazilia, dar și pe plan internațional și 30 de seriale create pentru televiziune și platformele digitale. Printre cele mai importante producții ale companiei se numără Carandiru, A face din țânțar armăsar,Anul în care părinții mei au plecat în concediu; franciza Till Luck Do Us Part, A doua mamă, Just Like Our Parents, Bingo - The King of the Mornings; serialele Alice și Hard (HBO), Unidade Básica - sezoanele 1 și 2 (Universal Channel), Jailers (Globoplay), Irmãos Freitas (Space și Amazon Prime), Nu ne vede nimeni și Jocul săruturilor (Netflix). Proiectele Gullane au acumulat peste 500 de distincții și au fost selectate pentru a participa la cele mai importante festivaluri de film și televiziune din Brazilia și din lume, între care Mostra de Cinema, cele organizate la Rio, Cannes, Veneția, Berlin și Toronto, Festivalul de Film Sundance, MIPTV și premiile Emmy.