Results

HNK Hajduk Split

06/18/2017 | Press release | Distributed by Public on 06/18/2017 16:26

''Za sva vrimena'': Igrači i stručni stožer Hajduka na Rivi podržali predstavljanje projekta

Pretplati se na newsletter!

Predstavljanje projekta ''Za sva vrimena''

Svi igrači prve momčadi Hajduka danas su zajedno s cjelokupnim stručnim stožerom na čelu s trenerom Joanom Carrillom na splitskoj Rivi sudjelovali na predstavljanju projekta ''Za sva vrimena''.

Na predstavljanju je svečano uručena i nagrada za najboljeg igrača Hajduka u sezoni 2016./17. po izboru članova. Prvi je navijačku nagradu dobio Ante Erceg, koji je u glasovanjima nakon svih prošlosezonskih utakmica zaradio najviše bodova navijača. Prigodnu plaketu uručio mu je Mate Bojčić.

- Hvala svima koji su mi omogućili ovu nagradu. Ova će nagrada zasigurno biti motiv meni i suigračima da budemo još bolji u novoj sezoni - poručio je Erceg, dok je kapetan Zoran Nižić pred mnogobrojnim navijačima koji su se okupili danas na Rivi rekao:

- Vi ste nam pokretač, najveća snaga i najveći motiv. Puno više ćemo se veseliti nego prošle godine. Ispišite povijest s nama - kazao je kapetan Bijelih nakon čega se iz sveg grla povela pjesma ''Zbog jedne ljubavi''.

Na predstavljanju projekta sudjelovao je predsjednik Nadzornog odbora Kluba Slaven Marasović te članovi Ante Šalinović, Denis Kosor i Marko Erceg, dok je akciju podržao i bivši igrač Hajduka Mario Pašalić.

Poslije dodjele nagrade igrači su se zajedno s navijačima uputili na dno Marmontove gdje ih je čekao poznati fotograf Šime Strikoman za stvaranje milenijske fotografije. Tijelima je kreiran slogan ''Za sva vrimena'', a svi su strpljivo pozirali te potom i zapjevali. Naravno, nije moglo proći bez fotografiranja i podjele brojnih autograma, a kako je sve to izgledalo danas na Rivi pogledajte u foto i videoprilogu.

18/6/2017 - 22:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr