Results

RCD Espanyol Barcelona SAD

11/28/2019 | News release | Distributed by Public on 11/28/2019 11:04

¡El RCDE eSports es situa segon a la primera jornada de la Fifa eClub World Cup!

28/11/2019

Aquest passat dimarts va començar la Fifa eClub World Cup, una competició on els equips estan formats per dos jugadors. Cadascun d'ells participa en una plataforma diferent (PS4 o Xbox) i, al final de la jornada es sumen els punts de tots dos jugadors.

La primera jornada va ser molt positiva per als nostres jugadors. Kaiiseer va aconseguir 12 punts de 15 possibles. Guanyant a ASAP_TOM96 (Brescia eSports), Flo150506 (FC Nantes Esports), connorwoolf95 (Nofuchsgiven Esports) i BIF_Fredberg (Brondby IF) i va perdre l'únic partit amb B0hdan0w (Legia Warsaw).

Per la seva part, Cone va aconseguir 11 punts guanyant a FCN Florian (FC Nantes Esports), Xx Remdog 8 xX (Nofuchsgiven Esports), BIF_Dingo (Brondby IF), i empatant amb Alekp93 (Brescia eSports) i MSrokosz (Legia Warsaw).

Ahir dimecres es va jugar la segona part de la primera jornada, i els resultats van ser menys favorables, tot i que amb bones sensacions, ja que es van aconseguir punts.

Pro_Kaiiseer va guanyar a mlgw92 (U.C. Sampdoria) i va perdre amb LeBrantula (Faze Clan) i AndoniPM (Movistar Riders), per 0-1 en ambdos casos; conseguint 3 dels 9 punts en joc.

Cone només va poder aconseguir 1 punt al primer partit contra Ditmir 4897 (U.C. Sampdoria) després d'empatar a 1 i va perdre amb Mino KB9 (Faze Clan) i |5| Zidane 10 (Movistar Riders) per un ajustat 1-0

Molt important va ser la feina realitzada pel psicòleg Darío Domínguez, que va treballar intensament amb els jugadors de cara a aquesta competició.

El RCDE eSports aconsegueix així 27 punts i es situa tercer a la classificació.