Results

JP Elektroprivreda HZHB dd Mostar

09/21/2019 | Press release | Distributed by Public on 09/20/2019 21:09

Ispravak oglasa za prijam radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme

Ispravak oglasa za prijam radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme

Nakon objavljivanja Oglasa za prijam radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme u Javnom poduzeću Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne dioničko društvo Mostar, koji je objavljen u dnevnome listu 'Večernji list' Mostar i na mrežnoj stranici Javnoga poduzeća 'Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne' dioničko društvo Mostar, www.ephzhb.ba dana 20. rujna 2019. godine, utvrđeno je da je u tekstu Oglasa načinjena pogreška koja se odnose na sljedeće radno mjesto:

-kod radnoga mjesta pod rednim brojem 6. Oglasa, umjesto: 'MJESTO RADA Mostar' treba stajati: 'MJESTO RADA Čapljina', te se slijedom navedenoga daje sljedeći

Ispravak

Oglasa za prijam radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme u Javnom poduzeću Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne dioničko društvo Mostar

ORGANIZACIJSKA JEDINICA DISTRIBUCIJA ELEKTRIČNE ENERGIJE
R.B. RADNO MJESTO BROJ IZVRŠITELJA MJESTO RADA UVJETI RADA

OPIS POSLA

DP JUG

6.

Čistač 2

Pogon Mostar, Poslovnica Elektro Čapljina

1

Čapljina

NK

Vrši poslove na održavanju čistoće uredskih i ostalih prostorija.

Radi ostale poslove po nalogu rukovoditelja poslovnice.

Rok za dostavljanje prijava za to radno mjesto je 8 (osam) dana od dana objavljivanja ovoga ispravka oglasa.

U preostalom dijelu Oglas za prijam radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme u Javnom poduzeću 'Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne' dioničko društvo Mostar ostaje neizmijenjen.

Ispravak Oglasa će se objaviti u dnevnome listu 'Večernji list' Mostar i na mrežnoj stranici Javnoga poduzeća 'Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne' dioničko društvo Mostar, www.ephzhb.ba.