Ajuntament de Lleida

06/18/2017 | Press release | Distributed by Public on 06/18/2017 09:51

Nits Q Lleida es fa present a la celebració del Dia per a l’Alliberament LGTBI

Els voluntaris de les Nits Q Lleida han organitzat aquest vespre una nova acció arran de la celebració del Dia per a l'Alliberament LGTBI, amb el missatge 'Viu la festa sense des-CONTROL. Consum i sexualitat segura'.

Nits Q Lleida ha muntat un punt informatiu en l'espai de la pista de la Panera, on s'havien programat dos concerts.

L'equip de joves voluntaris promotors de la salut han facilitat informació en temes de prevenció del consum de drogues i sexualitat de risc, i han repartit entre els/les assistents el ja conegut Kit dels plaers amb informació del Servei Municipal de Salut Jove i targetes de les empreses de taxi, bus-nit per prevenir situacions de risc.

Aquesta acció s'ha dut a terme amb la col·laboració de l'Associació Antisida de Lleida, amb la qual es treballa conjuntament totes aquestes temàtiques des de fa molts anys. L'entitat aporta material preventiu i farà difusió de la seva aplicació [email protected]'t, per tal que sigui coneguda entre la ciutadania i per promoure factors de protecció en temes d'afectivitat i sexualitat.

Totes les persones que s'han apropat al punt informatiu també s'han pogut fer una foto al photocall i ajudar als voluntaris de Nits Q Lleida a fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

L'objectiu ha estat aconseguir una festa segura, participativa i divertida per als participants i per la ciutadania que vulgui gaudir-ne.

Nits Q Lleida de l'Ajuntament de Lleida és un programa d'intervenció educativa en espais d'oci nocturn amb l'objectiu de crear un espai de diàleg participatiu entre tots els agents implicats en l'oci nocturn de la ciutat per tal d'aconseguir entorns més segurs, atractius, saludables, creatius i de qualitat per a tothom, per tal de millorar l'oci nocturn a Lleida. Es desenvolupa a Lleida des de l'any 2013, impulsat per l'Ajuntament i amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat i la Diputació de Lleida.

Per a més informació: Àrea de promoció de la salut de la Regidoria de Benestar Social, Rambla Ferran, 13, 5a planta. 973 700 631 - [email protected],http://benestarsocial.paeria.cat o http://www.facebook.com/nitsqlleida