Ayuntamiento de Valencia

01/09/2019 | News release | Distributed by Public on 01/09/2019 17:19

Ajuntament:Primera actuació de 2019

La Coral Arrancapins Voces Maestras serà l'encarregada d'obrir demà els tradicionals Concerts dels Dijous al Saló de Cristall de l'Ajuntament, dins del marc de la política de portes obertes a la ciutadania de la Corporació local. L'agrupació protagonitzarà la primera actuació musical de l'any al Saló de Cristall, que cada dijous a les 12 hores es convertix en escenari de recitals a càrrec d'alumnat de conservatoris i integrants d'orfeons i conjunts vocals de la ciutat.

Amb la batuta de Rosa García Domínguez, la Coral Arrancapins Voces Maestras oferirà demà a les 12 hores al Saló de Cristall un repertori de dotze temes, que abasten des de peces populars valencianes, com ara La trompa i fil o Tramusos d'Àfrica, passant per Cantares de Joan Manuel Serrat, l'havanera Todas las mañanitas i fins i tot una balada del rei del rock-and-roll Elvis Presley. Creada al 2005 al centre de majors d'Arrancapins, l'agrupació es va constituir en associació cultural al 2011 i al 2013 va entrar a formar part de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana.

L'actuació dels components de la coral d'Arrancapins serà la primera del cicle dels Concerts dels Dijous d'enguany en la que ja serà la seua quarta edició des que el Govern de la Nau apostara per acostar la cultura i obrir les portes de les instal·lacions municipals a la població.