Results

RCD Espanyol Barcelona SAD

09/07/2019 | News release | Distributed by Public on 09/07/2019 05:45

La música preferida dels nostres futbolistes, ja a Spotify!

07/09/2019

El RCD Espanyol de Barcelona ha creat dues llistes de reproducció amb les cançons més escoltades pels primers equips masculí i femení

El club blanc-i-blau ha creat dues playlists - dues llistes de reproducció - al seu perfil d' Spotify, que es pot cercar sota el nom 'RCD Espanyol de Barcelona'. Les llistes són les següents:

- RCDE 1r equip masculí temporada 2019/20: https://spoti.fi/2lvTsxG
- RCDE 1r equip femení temporada 2019/20: https://spoti.fi/2lRehnc

Dins de cadascuna es troben les cançons que més escolten cadascun dels equips.

Entre els futbolistes destaquen grups i artistes com Gigi d'Agostino, Justin Quiles, Queen, Tutto Duran, Day Yankee, Búhos, Rosalía, Nina Simone, Berri Txarrak, Antonio Orozco, Ozuna, El sueño de Morfeo, Oques Grasses, AC/DC, Xande de Pilares, Coldplay, Macaco, Carlos Right o Bruce Springsteen.

Entre les futbolistes, alguns dels populars son Bruno Mars, Bebe, J Balvin, Bad Bunny, Pereza, Jhay Cortez, El canto del loco, Sia, Izal, Danny Ocean, La Oreja de Van Gogh, Gente de Zona, Queen y Rosalía.

Aquestes dues llistes s'han creat aquest mes de setembre i s'aniran actualitzant en el transcurs de la temporada 2019/2020.

Amb aquest nou servei, el RCD Espanyol de Barcelona vol apropar els seus seguidors als gustos musicals de les plantilles dels primers equips.

Servei de podcasting

A banda d'aquestes dues playlists amb música, el club disposa també d'un servei de podcasting - àudios online - basat en els continguts audiovisuals que es generen des d'Espanyol TV i que, a banda de a iVoox i iTunes, també es poden trobar a Spotify cercant per 'podcasts '.

D'aquesta manera, cada setmana es generen entre tres i quatre peces d'àudio corresponents a quatre programes sobre l'actualitat perica. Aquests quatre programes són els següents:

- After Work, amb converses personals amb els jugadors després dels entrenaments

- La Factoria, amb les prèvies de la jornada del futbol formatiu i femení

- El Tercer Temps, amb entrevistes post-partit amb els futbolistes

- La prèvia del míster, amb declaracions prèvies de l'entrenador