RCD Espanyol Barcelona SAD

11/08/2019 | News release | Distributed by Public on 11/07/2019 19:19

A la recerca d'una bona ratxa

08/11/2019

L'Espanyol B rep a la SD Ejea aquest diumenge a les 12h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

El filial de l'RCD Espanyol de Barcelona arriba al seu partit de lliga amb les bones sensacions que va deixar l'empat davant el C. Gimnàstic de Tarragona. Els de José Aurelio Gay, que segueixen a la zona mitjana, busquen, però, una ratxa positiva de resultats que els permeti arribar a una zona còmoda a la classificació. El rival d'aquest diumenge, la SD Ejea (Ciutat Esportiva Dani Jarque, 12h).

'Va ser un empat treballat i molt complicat. Compten amb dos jugadors de moltíssim nivell, tot i que nosaltres vam ser capaços de fer minuts francament bons tot i la baixada de la segona part. Ens vam tornar a posar per davant en el marcador, però ells van donar la volta. No obstant això, el bo és que l'equip no es rendeix i reaccionem ràpidament. Seguim atacant i fins i tot vam estar a punt d'aconseguir el tercer', ha declarat.

Gay ha comentat que és 'molt típic d'equips filials. La manca d'experiència i de solidesa és força habitual... Hi ha fases dels partits molt bones i ens serveix per avançar-se al marcador, però ens costa mantenir el resultat perquè ens falta una mica d'experiència o saber jugar els minuts finals'.

Pel que fa al pròxim rival de Lliga, Gay ha indicat que és un equip 'francament bo, que aposta per tenir molta possessió i tenen un molt bon entrenador. Ens ho posarà dificilíssim i en els últims partits porta una gran ratxa de resultats. És clar que en els últims minuts cal extremar la cura i, especialment, en els minuts finals'.

Gay ha apuntat que 'costa molt guanyar. Hem aconseguit molts empats i hi ha pocs equips que enllacin dues o tres victòries seguides. D'aconseguir-ho ens portarà a una molt bona situació. Segur que si ho aconseguim, serem capaços de tancar els partits'.