Results

RCD Espanyol Barcelona SAD

01/07/2020 | News release | Distributed by Public on 01/07/2020 07:20

El RCD Espanyol de Barcelona Femení estrena patrocinador

07/01/2020

L'equip blanc-i-blau i Aston Dealers comencen l'any nou junts en el partit contra el EDF Logroño

El primer equip femení ha lluït aquest cap de setmana el logotip d'Aston Dealers a la part posterior de la samarreta de joc en el primer partit de l'any 2020 contra l'EDF Logroño.

A més, s'han implantat altres actius en els àmbits de Hospitality, Branding i Publicitat, com la implementació de el logotip de l'acadèmia de finances en el backdrop que s'utilitza en les rodes de premsa postpartit.

El RCD Espanyol de Barcelona ha tancat recentment un important acord de patrocini per a les properes tres temporades amb Aston Dealers. L'acadèmia de finances, que té com a objectiu difondre major cultura financera en l'estalvi i en la inversió, és ara patrocinador del Femení i proveïdor oficial de club.

Aston Dealers és una empresa referent en el sector financer que ha viscut un creixement constant, any rere any, que li ha permès posicionar-se com una acadèmia destacada en els mercats financers que ofereix a l'alumne accés presencial i online a un ampli contingut financer i diferenciador que el fa únic.

D'aquesta manera, Aston Dealers se suma a Miró, que segueix sent el patrocinador principal del conjunt femení blanc-i-blau.