Netflix Inc.

01/11/2021 | Press release | Distributed by Public on 01/12/2021 11:51

Serialul Avocatul din limuzină cu Manuel Garcia-Rulfo sosește pe Netflix

Ce an a fost 2020! Ca scriitori, suntem învățați să ne închidem între patru pereți, dar anul acesta a fost diferit. A fost prima dată, după terminarea facultății, când nu am fost în stare să scriu nimic timp de cinci săptămâni. Dar lucrurile au început să se îmbunătățească. În noiembrie am lansat partea a șasea din seria de cărți Avocatul din limuzină, intitulată The Law of Innocence. Trecuseră deja șapte ani de la ultima carte și personajul Mickey Haller era nerăbdător să iasă din mintea mea, la lumină.

Astăzi, sunt încântat să anunț că, după ceva vreme, Mickey Haller va prinde din nou viață pe ecran, de data aceasta într-un serial adaptat după Avocatul din limuzină, care va fi difuzat pe Netflix și în care va juca minunatul și talentatul Manuel Garcia-Rulfo (Cei șapte magnifici, Sicario 2: Soldado).

Serialul Avocatul din limuzină va avea același gen de intrigi complexe și misterioase pe care fanii le cunosc și le iubesc, la care se vor adăuga și alte ingrediente, precum umorul și relațiile de familie. Primul sezon va avea zece episoade și se va baza pe cel de-al doilea volum al seriei de cărți, intitulat Verdictul. Serialul va avea la cârmă o echipă de producători renumiți, printre care se numără David E. Kelley (Marile minciuni nevinovate, Goliath) - producător executiv/scenarist, Ted Humphrey (Soția perfectă, Înțelepciunea mulțimii) - realizator/producător executiv/scenarist, Ross Fineman (Goliath, Big Sky) - producător executiv și A+E Studios.

Mickey Haller, un iconoclast idealist, își conduce cabinetul de avocatură de pe bancheta din spate a automobilului său de lux, un Lincoln Town, în timp ce preia cazuri mai mari sau mai mici în Los Angeles. Manuel este ideal pentru a interpreta rolul lui Mickey Haller, călcând pe urmele propriului tată, avocat, și punând în lumină talentul mamei, o vedetă a cinematografiei mexicane. Manuel aduce o dinamică și o dimensiune deosebite acestui rol, care se aliniază cu firele narative ale cărților și va oferi serialului prilejul de a celebra moștenirea și rădăcinile latine ale acestei povești din Los Angeles.

Sunt încântat că vom produce serialul sub umbrela Netflix. Și sunt nerăbdător să aduc în fața spectatorilor, fani mai noi sau mai vechi din întreaga lume, această poveste bogată, cu multiple planuri, cu mistere ce trebuie dezlegate și personaje care intrigă publicul.