Results

Fluidra SA

10/10/2018 | Press release | Distributed by Public on 10/10/2018 05:05

Fluidra dissenya i construeix tres piscines per a un nou centre Virgin Active a Bangkok

  • El projecte de Fluidra a Tailàndia inclou una piscina de carrils, una piscina d'hidroteràpia i una piscina infantil per al centre de fitness Virgin Active en el complex comercial i residencial Whizdom 101

  • Fluidra té previst completar les piscines aquest any

  • Amb aquest, Fluidra ja suma cinc projectes per a Virgin Active a Àsia -quatre a Bangkok i un altre a Singapur-, per un valor total de més de 2,4 milions d'euros

Fluidra, grup multinacional que cotitza a la Borsa espanyola dedicat al desenvolupament de serveis i productes innovadors, així com a solucions d'Internet of Things al mercat de la piscina residencial i comercial a escala global, col·labora per cinquena vegada amb Virgin Active, cadena d'establiments de lleure i esport pertanyent al grup britànic Virgin, en el disseny i la construcció de les piscines dels seus centres de fitness a Àsia. L'últim projecte es troba en el luxós centre comercial i residencial Whizdom 101, situat en una de les zones amb més projecció de futur de la capital tailandesa.

El projecte, liderat per la filial Fluidra Tailàndia, inclou el disseny i la construcció de tres piscines: una piscina de 227 m2, una piscina d'hidroteràpia de 69 m2 i una piscina infantil de 155 m2. Amb això, el centre de fitness Virgin Active en el complex Whizdom 101, que es defineix com una 'smart city' dins de la ciutat de Bangkok, comptarà amb una zona aquàtica completa d'última generació que garantirà el màxim benestar de tots els seus clients. Fluidra té previst finalitzar la totalitat del projecte entre finals d'octubre i principis de novembre.

La col·laboració de Fluidra amb Virgin Active al continent asiàtic ja s'ha traduït en un total de cinc projectes inaugurats des de 2015, per un valor superior als 2,4 milions d'euros. A més de Whizdom 101, Fluidra s'ha encarregat de les piscines d'uns altres tres centres de fitness Virgin Active a Bangkok, situats a EmQuartier, Siam Discovery Center i Central Festival Eastville. A més, Fluidra també ha proporcionat les instal·lacions aquàtiques del recentment inaugurat Virgin Active Marina One, situat en un dels gratacels del districte financer de Singapur.

Els projectes amb Virgin Active a Tailàndia i Singapur reforcen la important presència de Fluidra al continent asiàtic, on també és proveïdor de nombroses competicions aquàtiques. La companyia s'ha encarregat de la instal·lació de quatre piscines per a les disciplines aquàtiques dels Asian Games 2018, celebrats recentment a Indonèsia. En aquest mateix país, Fluidra està construint una piscina a l'Aceh Aquatic Center, seu dels XIII Jocs PORA que tindran lloc el setembre de 2019. A més, Fluidra també ha dut a terme el disseny i la construcció de sis piscines per als XIX Sukma Games a Malàisia, que es van celebrar a mitjans de setembre.