RCD Espanyol Barcelona SAD

08/09/2018 | News release | Distributed by Public on 08/09/2018 04:47

'Cada dia hem de créixer'

09/08/2018

Naldo considera que l'equip està treballant bé 'per arribar al primer partit de Lliga el millor possible'

L'esperit d'ambició s'ha consolidat al vestidor blanc-i-blau. Els jugadors estan oferint una clara evolució en aquestes setmanes de pretemporada i tenen clar que encara hi ha marge per a la millora. Així ho han anat expressant i així ho ha repetit Naldo aquest matí, després de l'últim triomf davant el Nàstic. 'Hem d'estar preparats per a la Lliga, però hem de donar continuïtat a la feina que estem fent. Cada dia hem de créixer més. Podem fer-ho', ha comentat.

A nivell personal reconeix que encara ha de seguir esforçant-se, 'com tots els meus companys', perquè l'entrenador ha triar en la competència que hi ha a la defensa. Insisteix que el treball realitzat fins al moment està fent que 'el grup millori i això ho nota l'equip'.

Desvetlla que deixar la porteria a zero en els dos últims amistosos 'ens dóna confiança', però argumenta que espera estar millor 'durant la temporada'.

Naldo també apunta que 'cada entrenador té conceptes diferents i una idea molt clara de joc. Rubi insisteix molt tant defensivament com ofensivament amb i sense pilota. Estem posant molta dedicació perquè volem arribar al primer partit de Lliga de la millor manera possible'.