Generalitat de Catalunya - Comunidad Autónoma de Cataluña

03/20/2017 | Press release | Distributed by Public on 03/20/2017 03:40

L'ACA posa a licitació la redacció del projecte per habilitar un nou col·lector del sistema de sanejament d'Igualada

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha posat a licitació la redacció del projecte per dur a terme un nou col·lector del sistema de sanejament d'Igualada, a l'Anoia. El termini per presentar ofertes finalitza el 3 d'abril i el pressupost de licitació del contracte és de 34.485 euros. Un cop adjudicat i signat el contracte, es disposarà d'un termini de cinc mesos per redactar el projecte.

El document servirà per definir un nou col·lector d'aigües residuals, d'uns 300 metres de longitud, que substituirà l'actual conducció que transcorre entre la zona dels horts de Vilanova del Camí fins aigües avall del parc fluvial, en el marge esquerre del riu Anoia fins a la depuradora d'Igualada. L'actual tub té un diàmetre de 1.200 milímetres. La nova conducció serà molt més àmplia, i haurà de tenir la capacitat hidràulica equivalent a la canonada ovoidal de 1.800 per 1.200 milímetres de diàmetre que hi ha aigües amunt i aigües avall del tram de col.lector a substituir.

El sistema de sanejament d'Igualada recull les aigües residuals de Vilanova del Camí, Igualada, Òdena i Santa Margarida de Montbui.