UAB - Universitat Autònoma de Barcelona

03/20/2017 | Press release | Distributed by Public on 03/20/2017 05:34

20/03/17 Estudiar - En marxa el programa de mecenatge ‘Amics de Can Ruti’

Representants de les diferents institucions que aplega 'Amics de Can Ruti', durant la presentació del projecte.

20/03/2017

Diumenge, 19 de març ha tingut lloc a Badalona la presentació del programa 'Amics de Can Ruti', un programa de mecenatge que agrupa i dona visibilitat tota la comunitat de persones, institucions, entitats i empreses que doten de recursos l'activitat assistencial, de recerca i de docència que es al voltant del campus badaloní.

Els 'Amics de Can Ruti' és un projecte sense entitat jurídica impulsat i gestionat per l'Institut Germans Trias i Pujol (IGTP), que neix amb l'objectiu d'esdevenir una eina clau de mecenatge, a la vegada que pretén projectar el Campus Can Ruti com punt de trobada d'algunes de les institucions catalanes de referència en l'àmbit de la biomedicina.

A més de l'IGTP, les altres institucions que formen part de la plataforma són la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l'Institut Català d'Oncologia (ICO), l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, el Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les ITS i Sida a Catalunya (CEEISCAT), la Fundació Lluita contra la Sida (FLS), l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, el Banc de Sang i Teixits, l'Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI); i l'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol).

El programa disposa d'una pàgina web, on s'exposaran diferents projectes que es duen a terme al Campus Can Ruti, als quals, a través de l'IGTP, s'hi podran realitzar donacions.

Presentació itinerant

Amb l'objectiu de donar a conèixer el programa, durant els propers dies es duran a terme un seguit d'accions per fer difusió del programa a la població de Badalona. El primer d'aquests punts ha estat el Pavelló Olímpic de Badalona el passat 19 de març, coincidint amb el partit de l'ACB Divina Joventut - FC Barcelona, on s'ha realitzat la presentació d''Amics de Can Ruti'.

A més de diferents suports estàtics com banderoles o pancartes leds, els 'Amics de Can Ruti' disposarà d'un estand itinerant que es desplaçarà per diferents punts concorreguts de la ciutat.