Ajuntament de Lleida

02/17/2017 | Press release | Distributed by Public on 02/17/2017 04:06

El torneig solidari “Panda Raid Lleida” recull material escolar i esportiu per a una escola del Marroc

El torneig solidari 'Panda Raid Lleida' de futbol 7 recollirà material escolar i esportiu per donar-lo a una escola ubicada a la ciutat de Larache, al Marroc. El grup de joves Panda Jove Fut7, l'ONG Panda Raid Lleida, Lligues Lleida i el departament de Joventut de la Paeria han organitzat l'activitat en benefici de l'Associació Alif. El torneig es jugarà el diumenge 26 de febrer, matí i tarda -de 10 h a 12 h i de 17 h a 20 h- al camp municipal de la UE Gardeny.

Cada participant ha de portar un paquet de material escolar amb una lliberta, un bolígraf, una llapis i una goma. També es pot portar roba esportiva en bon estat. El material s'entregarà el 12 de març.

El torneig està obert a participants a partir dels 16 anys. Cada equip ha de tenir un mínim de 7 integrants i les places són limitades. Per inscriure's: els participants majors de 18 anys ho han de fer per correu electrònic, al [email protected], o per whatsapp al 608870079. Els menors de 18 anys, ho han de fer a La Palma-Centre de Recursos Juvenils. El termini per inscriure's és el 23 de febrer.

Per a més informació (sobre la inscripció, la normativa, etc.): Departament de Joventut de la Paeria.