RCD Espanyol Barcelona SAD

11/06/2019 | News release | Distributed by Public on 11/06/2019 09:56

Consolidar la classificació

06/11/2019

Machín considera que 'quan competim de veritat, ens posem al nivell de qualsevol rival'

Pablo Machín sap que aquest dijous té, de nou, un complicat partit europeu davant el líder de la lliga búlgara però, a l'horitzó més proper, també espera el partit de diumenge al Wanda.

El tècnic assegura que farà canvis, com ja va succeir fa unes setmanes a la visita a Razgrad, però reivindica que l'Espanyol 'ja va ser capaç de guanyar allà amb gent diferent de la que havia jugat a la Lliga' i subratlla que afronta aquest partit pensant que 'és una oportunitat per donar-li una alegria a l'afició, que realment se la mereix, i corroborar les bones sensacions amb resultats'.

Insisteix, com els seus jugadors, que 'som uns privilegiats per jugar competició europea' i assumeix que aquests partits 'no molesten, però condicionen' i assegura que 'hem de demostrar que tenim la capacitat i el nivell de jugar la Europa League'.

En referència a la situació a la Lliga argumenta que 'tenim una dificultat, però no és una situació alarmant perquè queda temps' i afegeix que 'la classificació mai menteix. Necessitem un equip competitiu que tingui un alt rendiment i en això estem treballant. Les coses no es canvien de la nit al dia. Tinc molt clar que l'única manera de canviar-ho és treballant i donant tots una miqueta més. L'afició és intel·ligent i sap que tots estem al mateix vaixell'.

Insistint en aquesta línia afegeix que 'estem capacitats per sumar i aconseguir victòries. Som un equip que té les seves limitacions però quan competim de veritat, ens posem al nivell de qualsevol equip. Tenim clar quin és el camí'.

Qüestionat sobre la importància que pot tenir una victòria aquest dijous assegura que 'quan guanyes l'equip té una mica més de moral. L'important és aconseguir un triomf, pel tema anímic, però també per deixar encarrilada la competició europea'.