TietoEVRY Oyj

07/13/2020 | Press release | Distributed by Public on 07/13/2020 04:44

Työpaikka, jossa saan keskittyä siihen, mikä on koodarin työssä siisteintä!

Julkaistu 13 heinäkuuta 2020

Yllätyin positiivisesti. Täällä tehdään töitä modernisti ja ennakkoluulottomasti, työkaverit ovat todella kovan luokan osaajia ja apua saa aina, kun sitä pyytää.

Tätä kirjoittaessa olen ollut puolisen vuotta TietoEVRYllä räätälöidyn ohjelmistokehityksen tiimissä sovelluskehittäjänä ja suunnittelijana. Takanani on pitkä ura IT-alalla ja täytyy myöntää, että minulla oli ennakkokäsityksiä jähmeydestä ja vanhakantaisuudesta.

Teen tällä hetkellä töitä vakuutusalan asiakkuudessa ja olen todella saanut venyttää Java-osaamistani. Valtavan kokoluokan järjestelmiä koodataanuseilla eri kielillä,vaikka Java onkin hallitsevana.

Suurten tietomäärien käsittelyssä jokaisella järjestelmällä on oma roolinsa. Toimintakyvyn ja ketteryyden ylläpitämiseksi ne integroidaan laajoiksi järjestelmäkokonaisuuksiksimikropalvelujen avulla, jolloin sovelluksen osat keskustelevat dokumentoitujen rajapintojen avulla.

Monoliittiset järkäleet jäävät menneisyyden haamuiksi ja sovellusten jatkuva kehittäminen helpottuu.

Laaja työkalupakki ja automatisointi vapauttavat aikaa kehittämiseen

Minulle teknologiat ovat aina olleet työkaluja, eivät itseisarvoja. Jokainen niistä soveltuu parhaiten tiettyyn hommaan. Ei vasaralla voi sahata.

Täällä ajatellaan samoin. Meillä on käytössä laaja työkalupakki, josta löytyy aina sopiva teknologia ja sen syväosaaja tarpeen mukaan. Eräätomista päivittäisistä työkaluistani ovat Javan lisäksi Microsoftin Azureja .NET.

Pilvipalveluiden ideologia on minusta kiehtova. Niiden hyödythän tulevat sitä isommiksi, mitä pidemmälle laajat ympäristöt pystytään automatisoimaan.Ehkä olen sopivalla tavalla laiska, en halua kirjoittaa samaa uudelleen joka päivä.

Automatisointi hyödyttää asiakastaidenttisten ympäristöjen myötäja vapauttaa omaa aikaani siihen, mikä on kaikkein siisteintä: kehittäminen ja uuden luominen.

Yhteistyön ja kehittymisen kulttuurissa oppii joka päivä

Kun kirjoitetaan 10 000 tai 100 000 päivää,iso osa työstä on keskustelua ja tiedonvaihtoa.

On ollut ilo huomata, että täällä panostetaan avoimeen keskusteluun ja ihmisten kykyyn kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa. Sisäiseen verkostoitumiseen on paljon paikkoja. Heti aluksi osallistuin esimerkiksiTake Off Days -tapahtumaan, jossa samaan aikaan eri Pohjoismaissa työt TietoEVRYllä aloittaneet pääsevät tutustumaan toisiinsa. Tapahtuma loi yhteisöllisyyttä ja kontaktiverkostoa oman toimialueen ulkopuoleltakin.

Kulttuuriin, ihmisiinja työtapoihin tutustuinlisäksi osallistumalla todella mielenkiintoisiin koulutus- ja perehtymisjaksoihin sekä aloittamalla työt sisäisistä projekteista. Osaamistani päivitinsuorittamalla pari Azure-sertifikaattia. Asiakastyöhön siirryin oltuani talossa nelisen kuukautta.

Nautinmonipuolisestatyöstäni, jossa saan paitsi keskittyä siihen,mitä parhaitenosaan, myös oppia koko ajan uutta.Voin tehdä päätöksiä itsenäisesti ilman hallinnollisia hommia: projektin lankoja ja työkuormaa koordinoivat projektipäälliköt, scrum masterit ja tiiminvetäjät.Kunlisäksiautomaatio hoitaa toisteiset asiat ja valmiita templateja löytyy joka lähtöön, ei tarvitse aloittaa joka päivä lähtöpisteestä.

Olen saanut mielenkiintoisia ja virkistäviä mahdollisuuksia, joita en olisi muuten ehtinyt tai päässyt tekemään.Uskon, että TietoEVRYllä on minulle innostavia haasteita tarjolla vielä pitkään.

Sovelluskehittäjänä ja -suunnittelijana räätälöidyn ohjelmistokehityksen tiimissä Jani Salomaakäyttääkäytän päivittäin työssäni än muun muassa seuraavia teknologioita:Spring, Angular ja .NET Coreja Azure

Kirjoittaja:
Jani Salomaata innostaa sovelluskehittäjänä ja -suunnittelijana eniten mahdollisuus kehittää jatkuvasti uutta. Hän ei halua kirjoittaa alkutahteja joka päivä uudestaan.

Kiinnostuitko?
Tsekkaa, mitä räätälöidyn ohjelmistoliiketoiminnan veturi Mikko Lampinenkirjoittaalähes 600 huippuosaajasta koostuvan tiiminjohtamisesta.

Haemme ohjelmistokehittäjiä jengiimme! Tsekkaa avoimet työpaikat.

Senior Software Developer

Jani Salomaa

Senior Cloud Software Developer

Sulje

Jani Salomaa
Senior Cloud Software Developer

Ota vapaasti yhteyttä! Täytä tietosi lomakkeeseen, ja vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista.​

Something went wrong....Try again or Please contact Admin

*
Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköposti
Puhelinnumero
*
Yritys
*
Titteli
Kommentti
Haluaisin saada lisätietoja TietoEVRYn tuotteista, palveluista ja tapahtumista.

Viestintämme yhteydessä tapahtuva henkilötietojen käsittely perustuu joko antamaasi suostumukseen tai lain niin salliessa oikeutettuun etuumme.​

Kummassakin tapauksessa voit milloin tahansa peruuttaa tai muokata suostumustasi sekä kieltää oikeutettuun etuumme perustuvan viestintämme omien asetustesi kautta. Linkin näihin asetuksiin löydät myös meiltä vastaanottamiesi sähköpostiviestien alabannereista.​

Lisätietoja TietoEVRYn tietosuojakäytännöistä saat tietosuojaselosteestamme.

Kiitos, viestisi lähetettiin onnistuneesti.​

Jätä jälkesi maailmaan

Avoimet työpaikat