Netflix Inc.

10/25/2020 | Press release | Distributed by Public on 10/25/2020 18:17

NETFLIX ANUNȚĂ PRODUCȚIA FILMULUI RIDE OR DIE, CU KIKO MIZUHARA ȘI HONAMI SATO REGIA: RYUICHI HIROKI TEMA MUZICALĂ: HARUOMI HOSONO

Divertisment

25 octombrie 2020

JaponiaGlobal

Tokyo, Japonia (26 octombrie 2020) - Netflix, liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, a anunțat astăzi producția filmului Netflix Ride or Die. Acesta urmează să fie lansat pe Netflix în 2021.

Filmul este inspirat din seria de benzi desenate 'Gunjo', creată de Ching Nakamura, care istorisește povestea dragostei și urii duse la extremă dintre Rei Nagasawa, o femeie gay de 20 și ceva de ani, și fosta ei colegă de clasă, Nanae Shinoda, captivă într-o căsnicie în care suferă de urma violenței domestice. Rei, care o iubește pe Nanae încă din liceu, îl omoară pe soțul acesteia pentru a o ajuta. Nanae este dezgustată și începe să se teamă de reacția lui Rei de a merge până la crimă pentru ea. Rei, în schimb, este dispusă să facă orice pentru a o salva pe Nanae. Căutând dragostea celeilalte femei, ambele trebuie să se lupte cu sentimente contradictorii. Ride or Die spune povestea fugii acestor două femei și a transcenderii oricăror granițe dintre bine și rău, dragoste și ură. Având ca fundal minunatul peisaj japonez, această călătorie inițiatică pune privitorului întrebarea despre adevărata natură a iubirii. Filmul este regizat de Ryuichi Hiroki (The Egoists, Side Job), care reușește să redea cu fidelitate și pasiune sentimentele personajelor sale captive în izolare. Kiko Mizuhara joacă rolul lui Rei Nagasawa, care pare să trăiască o viață fără constrângeri, dar al cărei drum este, de fapt, o continuă luptă marcată de neputința ei de a împărtăși familiei adevărata ei identitate sexuală. Honami Sato joacă rolul lui Nanae Shinoda, o femeie care nu reușește să găsească speranța, dar care nici nu poate muri. Tema muzicală este compusă de Haruomi Hosono, un personaj crucial în istoria muzicii pop din Japonia. Coloana sonoră, formată din piese vechi și noi, va crea atmosfera pentru această nouă poveste de dragoste.

Filmul Netflix Ride or Die va avea lansarea internațională în 2021, doar pe Netflix.