Netflix Inc.

01/15/2021 | Press release | Archived content

ΤΟ NETFLIX ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΡΑ ΙΜΠΡΑΗΜ ΕΞ ΚΕΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ

Οι βραβευμένοι δημιουργοί Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς, Μάρα Μπροκ Ακίλ και Κρις Νι θα συμμετέχουν στις παραγωγές

 • Το Netflix συνεργάζεται με τον αναγνωρισμένο συγγραφέα και πολέμιο του ρατσισμού ακαδημαϊκό Δρα Ίμπραμ Εξ Κέντι για την ανάπτυξη τριών νέων παραγωγών, βασισμένων στα μπεστ σέλερ βραβευμένα βιβλία του: 'Stamped from the Beginning: The Definitive History of Racist Ideas in America', 'Stamped: Racism, Antiracism and You' και 'Antiracist Baby'. Το Netflix έχει αναλάβει την ανάπτυξη των βιβλίων για πολλά διαφορετικά φορμά και είδη, θέλοντας να προσφέρει στο κοινό από όλο τον κόσμο μια επίκαιρη και εμπεριστατωμένη ματιά σε ζητήματα ρατσισμού.

 • Το Stamped from the Beginning, ένα υβρίδιο ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας από το βιβλίο του Δρα Κέντι 'Stamped from the Beginning: The Definitive History of Racist Ideas' που έχει κερδίσει Εθνικό Βραβείο Βιβλίου των ΗΠΑ, θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ και Emmy Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς (Φάκελος: Αθώοι, The Apollo, Ζωή σαν Κινούμενο Σχέδιο, Music by Prudence), ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή εκπροσωπώντας τη δική του εταιρεία παραγωγής One Story Up. Τη διεύθυνση παραγωγής θα υπογράψουν η βραβευμένη με Βραβείο Εικόνας NAACP Μάρα Μπροκ Ακίλ (Girlfriends, The Game, Being Mary Jane) και ο Δρ Κέντι.

 • Το Stamped: Racism, Antiracism and You, ένα συνοδευτικό ντοκιμαντέρ στο Stamped from the Beginning για κοινό μικρότερης ηλικίας, βασίζεται στο #1 νεανικό μπεστ σέλερ των New York Times με τον ίδιο τίτλο από τον Δρα Κέντι και τον Τζέισον Ρέινολντς. Σκηνοθέτης και παραγωγός θα είναι ο Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς, ενώ ο Δρ Κέντι θα υπογράψει τη διεύθυνση παραγωγής.

 • Το Antiracist Baby είναι μια σειρά με μικρές ιστορίες κινουμένων σχεδίων, μελοποιημένες για παιδιά προσχολικής ηλικίας, που βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ παιδικό βιβλίο του Δρα Κέντι. Τη διεύθυνση παραγωγής της σειράς θα υπογράψουν η βραβευμένη με Peabody, Humanitas, NAACP και Emmy Κρις Νι (Η Μικρή Γιατρός, Βαμπιρίνα) και ο Δρ Κέντι.

 • Δήλωση του Δρα Ιμπραήμ Εξ Κέντι: 'Είμαι πανευτυχής που το Netflix ανέλαβε αυτές τις παραγωγές. Είναι ένας υπέροχος συνεργάτης. Είμαι πανευτυχής που συνεργάζομαι με τον Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς, τη Μάρα Μπροκ Ακίλ και την Κρις Νι. Είναι τόσο φιλόδοξοι, πρωτοποριακοί και παθιασμένοι δημιουργοί και έχουν αποστολή τους τη φυλετική δικαιοσύνη. Κυρίως όμως, είμαι πανευτυχής που αυτές οι παραγωγές θα συγκλονίσουν, θα ενημερώσουν και θα μεταμορφώσουν το κοινό, τους ενήλικες και τα παιδιά'.

 • Δήλωση του Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς: 'Τα βιβλία του Δρα Ιμπραήμ Εξ Κέντι 'Stamped from the Beginning' και 'Stamped: Racism, Antiracism and You' είναι σπουδαία και απαραίτητα λογοτεχνικά κείμενα που καθιστούν σαφές πόσο βαθιά ριζωμένες είναι οι ρατσιστικές ιδέες στην Αμερική. Ελπίζω ότι αυτές οι ταινίες θα αποκρυσταλλώσουν το μήνυμα του Δρα Κέντι ότι 'το μοναδικό λάθος που κάνουν οι μαύροι είναι ότι θεωρούν ότι είναι λάθος να είσαι μαύρος' και θα ενθαρρύνουν όλο τον κόσμο να αγωνίζεται για μια πιο ισότιμη κοινωνία. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το Netflix για να παρουσιάσουμε το απίστευτο έργο και τα ουσιαστικά συμπεράσματα του Δρα Κέντι σε ένα ευρύ κοινό'.

 • Δήλωση της Κρις Νι: 'Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσω τον αντίκτυπο του έργου του Δρα Κέντι. Διανύουμε μια περίοδο αναταραχών και είναι καθήκον όλων μας να χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες μας για να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Το Antiracist Baby συνάδει απόλυτα με τις αξίες της εταιρείας μου, της Laughing Wild, και γενικότερα με το Netflix και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε το μέσο μέσα από το οποίο θα εξακολουθεί να αλλάζει ο κόσμος προς το καλύτερο'.

 • Συνόψεις:

  • Stamped from the Beginning: Ορισμένοι Αμερικανοί είναι απεγνωσμένα προσκολλημένοι στον μύθο ότι ζούμε σε μια μετα-ρατσιστική κοινωνία, ότι η εκλογή του πρώτου μαύρου προέδρου έφερε το τέλος του ρατσισμού. Στην πραγματικότητα, οι ρατσιστικές ιδέες είναι ακμαίες και ζωντανές στην Αμερική - πιο προσχηματικές και ύπουλες από κάθε άλλη εποχή. Στο 'Stamped from the Beginning', ο βραβευμένος ιστορικός Δρ Ιμπραήμ Εξ Κέντι υποστηρίζει ότι, προκειμένου να υπάρξει μια ελπίδα αντιμετώπισης αυτής της στυγνής πραγματικότητας, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε πώς προωθούνται, διαδίδονται και παγιώνονται οι ρατσιστικές ιδέες στην αμερικανική κοινωνία.

 • Stamped: Racism, Antiracism and You: Το φυλετικό οικοδόμημα ευνοούσε πάντοτε την απόκτηση και τη διατήρηση της εξουσίας, τη δημιουργία μιας δυναμικής που διαχωρίζει και φιμώνει. Αυτό το συνοδευτικό ντοκιμαντέρ στο Stamped from the Beginning αποκαλύπτει την ιστορία των ρατσιστικών ιδεών στην Αμερική και γεννά ελπίδες για ένα αντιρατσιστικό μέλλον. Στόχος του Stamped: Racism, Antiracism and You είναι να συντροφεύσει νεαρούς θεατές σε ένα ταξίδι για τον ρατσισμό και εξερευνά το πώς προέκυψε η σημερινή κατάσταση, γιατί νιώθουμε αυτά που νιώθουμε και γιατί ο ρατσισμός εξακολουθεί να λειτουργεί σαν δηλητήριο.

 • Antiracist Baby: Τα τραγούδια της παιδικής μας ηλικίας αφήνουν ένα ανεξίτηλο σημάδι στη μνήμη μας. Το Antiracist Baby αξιοποιεί τη δύναμη των πιασάρικων τραγουδιών να εφοδιάζουν τα παιδιά και όσους τα φροντίζουν με απλά εργαλεία εκρίζωσης του ρατσισμού από τον εαυτό μας και την κοινωνία. Αυτή η σειρά σύντομων μουσικών ιστοριών κινουμένων σχεδίων βασίζεται στα 9 'βήματα' κατά του ρατσισμού που παρουσιάζει ο Δρ Κέντι στο 'Antiracist Baby', ένα νέο μπεστ σέλερ για παιδιά που παρουσιάζεται επίσης στη σειρά ζωντανής δράσης του Netflix Σελιδοδείκτες: Γιορτάζοντας τις μαύρες φωνές.

Σχετικά με τον Δρα Ιμπραήμ Εξ Κέντι:

Ο Ιμπραήμ Εξ Κέντι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ιστορικούς και κορυφαίους ακαδημαϊκούς κατά του ρατσισμού. Έχει ανακηρυχθεί Καθηγητής Andrew W. Mellon στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Βοστόνης και είναι ιδρυτικό διευθυντικό στέλεχος του Κέντρου του Πανεπιστημίου της Βοστόνης για την Αντιρατσιστική Έρευνα. Συνεργάζεται ως αρθρογράφος με το περιοδικό The Atlantic, καθώς και με το CBS News σε θέματα φυλετικής δικαιοσύνης. Επίσης, ο Δρ Κέντι έχει υποτροφία Frances B. Cashin για την περίοδο 2020-2021 από το Ινστιτούτο Ράντκλιφ Προηγμένων Σπουδών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Ο Δρ Κέντι έχει γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ άλλων και το 'Stamped from the Beginning: The Definitive History of Racist Ideas in America' που κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Μη Μυθοπλαστικού Βιβλίου των ΗΠΑ, το οποίο απονέμεται για πρώτη φορά σε έναν τόσο νέο συγγραφέα. Το 'Stamped from the Beginning' έγινε μπεστ σέλερ των New York Times και διεκδίκησε βραβείο από τον Κύκλο Κριτικών Βιβλίων των ΗΠΑ, καθώς και Βραβείο Εικόνας NAACP.

Ο Δρ Κέντι υπογράφει επίσης τρία #1 μπεστ σέλερ των New York Times: το 'How to Be an Antiracist', το 'Stamped: Racism, Antiracism, and You' σε συνεργασία με τον συγγραφέα Τζέισον Ρέινολντς και το 'Antiracist Baby' σε εικονογράφηση της Άσλεϊ Λουκασέφσκι. Το 'How to Be an Antiracist' είναι ένα διεθνές μπεστ σέλερ και έχει χαρακτηριστεί από τους New York Times ως 'το πιο τολμηρό βιβλίο που έχει γραφτεί μέχρι σήμερα για το πρόβλημα του ρατσισμού στη δυτική κοινωνία'. Τόσο το 'Stamped' όσο και το 'Antiracist Baby' κέρδισαν το 2020 βραβεία Goodreads Choice, τα μοναδικά σημαντικά βραβεία που απονέμονται μετά από απόφαση του αναγνωστικού κοινού. Το 'Stamped' ήταν επίσης στον κατάλογο των φιναλίστ για το βραβείο Kirkus στην κατηγορία νεανικών βιβλίων.

Το επόμενο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει ο Δρ Κέντι έχει τον τίτλο 'Four Hundred Souls: A Community History of African America, 1619-2019', το οποίο έχει επιμεληθεί σε συνεργασία με την Κίσα Μπλέιν.

Το 2020, το περιοδικό TIME ανακήρυξε τον Δρα Κέντι ένα από τα 100 πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Σχετικά με τον Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς:

Ο Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς είναι ένας βραβευμένος με Όσκαρ και Emmy σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος και ο πρώτος Αφροαμερικανός σκηνοθέτης που κέρδισε Όσκαρ για την ταινία Music By Prudence .

Οι ταινίες του Γουίλιαμς έχουν χαρακτηριστεί 'όμορφες', 'ανεβαστικές', 'εξαιρετικές', 'θριαμβευτικές', 'διαφωτιστικές', 'καυστικές', 'σπουδαίες' και 'εμψυχωτικές' από τα New York Times, Vanity Fair, Hollywood Reporter, Variety, Forbes, Stephen Colbert και Entertainment Weekly.

Ο Γουίλιαμς έχει σκηνοθετήσει πολλές αναγνωρισμένες ταινίες όπως το Ζωή σαν Κινούμενο Σχέδιο που κέρδισε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ του Σάντανς, προτάθηκε για ένα Όσκαρ και κέρδισε τρία Emmy το 2018, μεταξύ άλλων και Καλύτερου Ντοκιμαντέρ. Ο Γουίλιαμς σκηνοθέτησε επίσης το Ο Θεός Αγαπάει την Ουγκάντα, που συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο με τις προτάσεις για τα Όσκαρ, και το American Jail, που μελετά το αμερικανικό σωφρονιστικό σύστημα και έκανε πρεμιέρα στο CNN. Το Traveling While Black του Γουίλιαμς, ένα ντοκιμαντέρ εικονικής πραγματικότητας για την Oculus του Facebook, έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς και διεκδίκησε Emmy, ενώ κέρδισε βραβείο Webby. Η ταινία του με τίτλο The Apollo, ένα ντοκιμαντέρ για το θρυλικό θέατρο Apollo του Χάρλεμ, άνοιξε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα του 2019 και κέρδισε Emmy Καλύτερου Ντοκιμαντέρ. Πρόσφατα, ο Γουίλιαμς σκηνοθέτησε περιεχόμενο διάρκειας τριών ωρών για τη σειρά Φάκελος: Αθώοι που κατέκτησε το Top 10 του Netflix.

Η εταιρεία παραγωγής του Γουίλιαμς One Story Up κάνει παραγωγή σε ταινίες ντοκιμαντέρ, σειρές, αφιερώματα, κινούμενα σχέδια και περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας. Ειδικεύεται στην παροχή ευκαιριών για σκηνοθέτες από κοινότητες που εκπροσωπούνται ελλιπώς. Η One Story Up έχει υπογράψει διάφορες παραγωγές όπως δύο σειρές ντοκιμαντέρ μίας σεζόν για το Netflix και μια τηλεοπτική μεταφορά του μπεστ σέλερ του Τα-Νεχίσι Κόουτς Between the World and Me για το HBO. Αυτήν την εποχή, η εταιρεία ετοιμάζει διάφορες παραγωγές, μεταξύ άλλων και ένα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον δικηγόρο πολιτικών δικαιωμάτων Μπεν Κραμπ (ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα), μια σειρά ταινιών μικρού μήκους σε συνεργασία με την Topic και τη First Look Media και ένα ντοκιμαντέρ για την A&E με τίτλο Master of Light .

Αυτήν την εποχή, ο Γουίλιαμς κάνει προ-παραγωγή στην πρώτη του αφηγηματική ταινία Cassandro, βασισμένη στην αληθινή ιστορία της ζωής ενός παλαιστή της 'λούτσα λίμπρε' που είναι ανοιχτά γκέι και φοράει γυναικεία ρούχα. Πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, ο οποίος θα συνυπογράψει και την παραγωγή μαζί με την εταιρεία παραγωγής του Ντιέγκο Λούνα La Corriente Del Golfo.

Από το 2016, ο Γουίλιαμς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών εκπροσωπώντας τον τομέα ντοκιμαντέρ, ενώ είναι επίσης πρόεδρος της Επιτροπής για τη Διαφορετικότητα. Ο Γουίλιαμς είναι μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Full Frame και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Docubox Kenya, του None On Record και του Μουσείου Zeitz Σύγχρονης Αφρικανικής Τέχνης. Μένει στη Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Σχετικά με τη Μάρα Μπροκ Ακίλ: Η Μάρα Μπροκ Ακίλ έχει υπογράψει το σενάριο και την παραγωγή σχεδόν 400 τηλεοπτικών επεισοδίων, αφήνοντας έτσι ένα αληθινό αποτύπωμα στο Χόλιγουντ. Η καθ' όλα πρωτοποριακή Μάρα Μπροκ Ακίλ είναι δημιουργός της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς Girlfriends του 2000. Η σειρά έκανε μια πνευματώδη, έξυπνη και ειλικρινή εξερεύνηση των πολλών πτυχών των μαύρων γυναικών, ενώ κατά τη διάρκεια προβολής και των 8 σεζόν έγινε η πιο δημοφιλής σειρά με σενάριο για το αφροαμερικανικό κοινό ηλικίας 28-34 ετών. Η Ακίλ ανέπτυξε επίσης και το spin-off της σειράς με τίτλο The Game, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2006 και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Μετά την ακύρωση του The Game μάλιστα, οι πιστοί φαν της σειράς τη στήριξαν με έναν πρωτόγνωρο για την εποχή τρόπο και ξεκίνησαν μια καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα ζητώντας την ανανέωσή της. Λαμβάνοντας υπόψη της τη δράση αυτή, το συνδρομητικό κανάλι BET επενέβη και έκλεισε μια συμφωνία ανανέωσης της σειράς και ανάπτυξης νέων επεισοδίων. Μετά την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του The Game στο BET το 2011, η σειρά υπερέβη τις προσδοκίες όλων, προσελκύοντας 7,7 εκατομμύρια θεατές, γεγονός που την κατέστησε την πιο δημοφιλή σειρά με σενάριο στην καλωδιακή τηλεόραση με διαφημίσεις. Η σειρά συνεχίστηκε για 9 σεζόν συνολικά και έλαβε καθ' όλη τη διάρκεια προβολής της διθυραμβικές κριτικές για την αληθοφάνειά της, ενώ, με την άνθιση του ριάλιτι, θεωρήθηκε από τις πιο επίκαιρες σειρές για την εποχή της. Το 2013, η Ακίλ ανέπτυξε το πρώτο της μονόωρο δράμα Being Mary Jane για το BET, επιβεβαιώνοντας την ικανότητά της να αφηγείται δυνατές και καθηλωτικές ιστορίες που έχουν απήχηση στις γυναίκες μέσα από ειλικρινείς, ουσιαστικές σκέψεις. Αδιαμφισβήτητα, το έργο της Ακίλ έφερε στο προσκήνιο για πρώτη φορά τις σειρές με σενάριο του BET μέσα από αλλεπάλληλες επιτυχίες που αγάπησαν τόσοι πολλοί θεατές. Η Ακίλ συνέχισε αυτήν την παράδοση και το πάθος με τις πρόσφατες παραγωγές της, όπως τον Μαύρο Κεραυνό στο The CW και το _Love Is__ στο OWN. Πέρα από το έργο της ως σεναριογράφου και παραγωγού, οι συνάδελφοί της την εξυμνούν διαρκώς ως ηγετική μορφή του χώρου. Το 2019, η Ακίλ τιμήθηκε με το βραβείο Brandon Tartikoff Legacy Award του NATPE για το μοναδικό πάθος, τον ηγετικό χαρακτήρα, την ανεξαρτησία και το όραμα που επιδεικνύει μέσα από το έργο της, καθώς και για τη συμβολή της στην τηλεόραση ως δημιουργού περιεχομένου. Το 2017, η Ακίλ κέρδισε μια θέση στο Hall of Achievement της σχολής Medill του Πανεπιστημίου Νορθγουέστερν και τιμήθηκε με το μετάλλιο Northwestern Alumni Medal, τη μεγαλύτερη διάκριση που απονέμεται σε απόφοιτους του Northwestern Alumni Association. Έλαβε και τα δύο αυτά βραβεία από τη σχολή της την ίδια χρονιά. Στο παρελθόν, έχει τιμηθεί με το βραβείο Visionary του περιοδικού_Essence στο πλαίσιο του ετήσιου γεύματος Black Women in Hollywood, ενώ έχει μπει πολλές φορές στη λίστα των πιο ισχυρών showrunner του Variety και του The Hollywood Reporter, καθώς και στη λίστα με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του χώρου της ψυχαγωγίας τουThe Hollywood Reporter.

Σχετικά με την Κρις Νι:

Η βραβευμένη με Peabody, Humanitas, NAACP και Emmy Κρις Νι είναι δημιουργός και διευθύντρια παραγωγής των νέων σειρών κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας Έιντα Τουίστ, η Επιστήμονας, Ridley Jones, Spirit Rangers και Dino Daycare. Η Νι είναι επίσης δημιουργός και διευθύντρια παραγωγής της επιτυχημένης σειράς Η Μικρή Γιατρός, μιας πρωτότυπης σειράς κινουμένων σχεδίων για ένα 6χρονο κορίτσι που κάνει τη γιατρό για τα λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια της, ενώ υπογράφει επίσης την τηλεοπτική προσαρμογή και τη διεύθυνση παραγωγής της αγαπημένη σειράς κινουμένων σχεδίων Βαμπιρίνα για ένα κορίτσι βαμπίρ που μετακομίζει με την οικογένειά της από την Τρανσυλβανία στην Πενσιλβανία και προσπαθεί να αντεπεξέλθει στο γεγονός ότι είναι το νέο παιδί της πόλης.

Πέρα από την επιτυχία της στη δημιουργία παιδικού τηλεοπτικού περιεχομένου, η Νι έχει καταφέρει να κάνει επιτυχία και ως παραγωγός ντοκιμαντέρ και ριάλιτι. Ενώ βρισκόταν στην Αλάσκα για τα γυρίσματα του αγαπημένου καλτ ντοκιμαντέρ του Discovery Channel Deadliest Catch, η Νι έγραφε ταυτόχρονα το πρώτο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς Σούπερ Ζωάκια για το Nickelodeon.

Η Νι έχει διεκδικήσει Emmy για το έργο της και στις δύο σειρές. Συνολικά, έχει προταθεί για 16 Emmy Σεναρίου, εκ των οποίων κέρδισε ένα το 2002 για το έργο της στη σειρά Little Bill. Η Μικρή Γιατρός βραβεύτηκε με Peabody το 2014. Η Νι έχει υπάρξει επίσης μέλος της συγγραφικής ομάδας σειρών όπως των Οι Περιπέτειες Του Τζέικ Λονγκ του Disney Channel, Ο Τζόνι και οι Κούκλες και Higglytown Heroes του Playhouse Disney και The Backyardigans, Ολίβια και Unfabulous για το Nickelodeon. Έχει συνεργαστεί επίσης ως σεναριογράφος στην καλτ σειρά Angela Anaconda. Ως παραγωγός έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, στη σειρά του Μόργκαν Σπέρλοκ 30 Days και έχει κάνει επίβλεψη παραγωγής στοThe Real Roseanne Show.

Η Νι έχει υπογράψει πολυετή συμφωνία γενικής συνεργασίας με το Netflix, στο πλαίσιο της οποίας θα υπογράψει το σενάριο και την παραγωγή περιεχομένου ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων για παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Η εταιρεία παραγωγής της Νι Laughing Wild εστιάζει στην παραγωγή περιεχομένου από ανερχόμενα, διαφορετικά ταλέντα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΡΤΡΕΤΟΥ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΞΩΦΥΛΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ