RCD Espanyol Barcelona SAD

04/21/2017 | News release | Distributed by Public on 04/21/2017 03:46

'El Cornellà sempre competeix'

21/04/2017

L'Espanyol B disposa d'una nova oportunitat per sortir de la zona de descens

El filial del RCD Espanyol afronta una nova prova en el seu camí cap a la salvació. L'equip que dirigeix David Gallego rep a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a partir de les 12h, a la UD Cornellà. El conjunt espanyolista, que va sumar un punt en la seva visita a Mallorca, espera, per fi, aconseguir una victòria a casa i sortir de la zona de descens de la classificació.

'El punt a Mallorca va ser bo perquè vam acabar amb la ratxa de resultats i seguim a un de la salvació. Sóc optimista de cara als quatre partits que ens queden. No sabem quins resultats tindrem, però competirem i estarem a prop de guanyar perquè veig com proposa l'equip, el compromís que té', ha declarat l'entrenador blanc-i-blau, David Gallego. El preparador espanyolista ha assegurat que veu al grup 'molt concentrat i conscienciat' de la situació i amb ganes de seguir endavant. 'L'equip va acabar amb la sensació que s'havia escapat la victòria i durant la temporada no ha tingut dubtes. L'equip competeix, ho deixa tot, hi ha fases en què es juga bé. Potser els resultats no ens han acompanyat, però l'equip competeix', ha declarat.

Del Cornellà ha destacat que és 'un competidor nat i, a més, té jugadors molt bons com Abraham, que és determinant en l'un contra un o Enric Gallego que és un davanter perillós, dominant el joc aeri; és un 9 molt bo'. L'entrenador blanc-i-blau ha comentat que 'domina l'estratègia defensiva i ofensiva que són les armes típiques de la categoria. Competirem com valents, perquè sabem que hi ha una rivalitat tremenda i sabem que ells estaran a l'altura del partit, però depèn de nosaltres. Cap rival ens posarà la catifa vermella, per sobre de tot estem nosaltres que hem de proposar'.

Un aspecte que està condicionant l'equip en els últims partits són les jugades d'estratègia. 'En els últims gols ha hagut falta d'atenció i agressivitat en les marques. D'àrea a àrea interpretem bé, juga bé, però no estem sent determinants en les àrees', ha conclòs.