Ajuntament de Lleida

06/17/2017 | Press release | Distributed by Public on 06/17/2017 03:40

La Paeria obre la convocatòria d’ajuts a projectes adreçats a entitats juvenils

L'Ajuntament de Lleida té oberta la convocatòria d'ajuts a projectes adreçats a entitats juvenils per promoure activitats que propiciïn l'associacionisme i el funcionament d'aquest col·lectiu.

Dins la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones, el Departament de Joventut treballa per consolidar el teixit associatiu de joves de la ciutat i per facilitar la seva participació en la societat. Aquesta línia d'ajuts pretén reforçar aquesta direcció i s'adreça a projectes de les entitats juvenils, així com a aquelles que desenvolupin actuacions per a joves a la ciutat, segons els principis d'igualtat i no discriminació, publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, eficàcia i eficiència. D'aquesta manera, es dóna suport a les iniciatives culturals, socials, formatives i de temps lliure que fomentin la participació dels joves.

L'import de la convocatòria ascendeix a 7.110 euros i el termini per presentar les sol·licituds finalitza el 13 de juliol de 2017. Per a més informació: www.paeria.cat/joventut.