Ferrocarril Metropolità de Barcelona SA

10/10/2018 | Press release | Distributed by Public on 10/10/2018 02:10

Una jornada posa sobre la taula els grans reptes del metro de Barcelona

Amb el títol El futur del metro de Barcelona, TMB i el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya han organitzat una jornada que tindrà lloc a la seu col·legial el 26 d'octubre vinent al matí, amb l'objectiu de 'compartir una visió integrada' del que ha de ser el principal transport públic metropolità en l'escenari de la mobilitat futura.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de destacats experts del sector, com Pere Calvet, president de la UITP; Pedro Puig-Pey, director de mobilitat i infraestructures de Deloitte, i Àlex Santos, president del grup smart mobility de Railgrup. A continuació el director d'El Periódico, Enric Hernández, moderarà una taula rodona sobre projectes i realitats d'innovació en mobilitat en què intervindran responsables de les empreses Moovit, Seat, Telefónica i RasyMile.

Per exposar casos d'èxit i la visió estratègica de Metro de Barcelona en el context dels metros del món, parlaran el director de la xarxa, Marc Grau; el president de l'Observatori de Metros Automàtics, Ramon Malla, i el director del projecte de reconversió del transport de la regió de Marsella, Luis Garro.

Pere Macias, president de la Fundació Cercle d'Infraestructures, moderarà una altra taula rodona amb destacats exponents de la indústria ferroviària, representada per Alstom, Siemens, CAF, Bombardier i Faiveley, abans que tanqui la jornada el conseller delegat de TMB, Enric Cañas.

L'assistència com a públic és gratuïta, però les places són limitades, per això convé fer la inscripció prèvia al web del Col·legi.

[Attachment]