Kesko Oyj

05/19/2017 | Press release | Distributed by Public on 05/19/2017 00:37

Sauvon K-Market avautui – kaivattu palvelutiski on uuden kaupan sydän

Avara ja valoisa kauppa on asiakkaiden mieleen. Asiakkaiden toiveita oli kuultu jo ennen kaupan avausta ja paikalliset tuotteet olivat hyvin esillä.


Hyvä palvelu ja satsaus ruokaan ovat olleet lähtökohtina uudelle kaupalle.

"Palvelutiski sekä itsepakatut liha- ja kalatuotteet ovat uuden kaupan sydän. Näitä on toivottu ja odotettu Sauvossa. Nyt ei tarvitse enää lähteä kylältä kauemmas, meiltä saa kaiken tarvittavan", kertoo K-Market Sauvon kauppiasLeo Silfver.

Kaupassa on laaja valikoima paikallisten tuottajien tuotteita.

"Meiltä saa esimerkiksi Salmensuun tilan Hereford-lihaa ja kurkut ja tomaatit tulevat tuosta vierestä Peuravaaran puutarhasta", kertoo Silfver.

Avajaispäivänä asiakkaita kävi kaupassa runsaasti. Sauvo on 3000 asukkaan kylä, kesällä mökkiläisten myötä asukasmäärä kolminkertaistuu. Hyvä lähikauppa on asukkaille tärkeä.

Katso videolta kauppiaan kommentit avajaispäivänä:

"Odotan, että lähikaupassa on hyvä palvelu. Se varmasti onnistuu täällä Sauvossa, kun tämä on niin pieni paikka, kaikki melkein jo tuntevat toisensa. Hyvää palvelua on myös se, että kauppias on jo ennen kaupan avausta pyytänyt tuotetoiveita Facebookin kautta, kommentoiHelmiina Kavander.

Kirsi ja Heidi Huhtanenovat tulleet kauppaan pitkän ostoslistan kera.

"Aion ostaa kaikki tarvittavat täältä tänään. Uusi kauppa vaikuttaa hyvältä, hyvä, että paikallisia palveluja ylläpidetään ja kehitetään. Olen iloinen, että täällä on paljon paikallisia tuotteita hyllyssä", kommentoi Kirsi.

Vas: Helmiina Kavander oli tullut tutustumaan uuteen kauppaan ystäviensä kanssa. Oik: Kirsi Huhtanen tuli tekemään ruokaostokset tyttärensä Heidin kanssa.

K-Market Sauvo palvelee laajoin aukioloajoin maanantaista lauantaihin klo 7.00-21.00 ja sunnuntaisin 10.00-21.00. Kaupan lisäpalveluina ovat postin palvelupiste ja veikkaus. Samassa liikekiinteistössä on myös apteekki.

"Samassa kiinteistössä toimiminen hyödyttää varmasti meitä molempia yrittäjiä, apteekkiasiakkaat voivat hoitaa samalla kertaa posti- ja kauppa-asiatkin. Sauvo on monen mökkiläisen matkan varrella, joten tänne varmasti pysähdytään myös ohikulkiessa", kun palvelut ovat vierekkäin, kommentoi samassa liikekiinteistössä toimivan apteekin apteekkariJari Hanski.

Apteekkari Jari Hanski

Lisätietoja:K-kauppias Leo Silfver, puh. 0400 920 829