RCD Espanyol Barcelona SAD

11/28/2019 | News release | Distributed by Public on 11/28/2019 11:04

“Estem en una bona dinàmica i hem d’aprofitar-ho”

28/11/2019

El tècnic del filial confia en seguir en la bona línia de resultats enfront l'Atlético Levante

Després de sumar el tercer triomf consecutiu en lliga remuntant enfront el Villarreal B, el filial del RCD Espanyol de Barcelona buscarà encadenar el pòquer de victòries en un nou duel de filials, en aquesta ocasió, visitant dissabte l'Atlético Levante (17h, Ciudad Deportiva Buñol). Els blanc-i-blaus arriben a la cita en un gran estat de forma i Jose Aurelio Gay destaca l'evolució de l'equip: 'Portem tres setmanes molt bones, jugant un bon futbol i tenint bons resultats. Jo crec que està relacionat amb que hem millorat molt en els entrenaments, en la intensitat, també en el fet d'involucrar més jugadors a l'alineació ha fomentat la competitivitat i ha fet créixer el rendiment'.

Per aquesta sortida, el tècnic perico preveu un partit diferent el disputat la setmana passada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l'equip de Castelló: 'És un filial diferent al Villarreal, és un filial que lluitarà molt, a més ve de perdre de forma contundent, però els resultats que treu a casa són molt millors que els que està traient a fora. Sabem que tindrem un partit travat, difícil, en un camp molt difícil de treure punts, però estem en una bona dinàmica i hem d'aprofitar-ho, hem de seguir guanyant'.

Precisament, Gay ha volgut destacar aquesta bona dinàmica de l'Espanyol B i la dificultat que suposa poder aconseguir la quarta victòria seguida: 'Intentarem gairebé una heroïcitat que és aconseguir una quarta victòria consecutiva, crec que fins ara només el Villarreal B ha estat capaç de fer-ho, en un grup molt difícil i competit és molt difícil aconseguir-ho, però ho intentarem per suposat'.

El tècnic perico ha donat la clau per entendre aquest gran moment de l'equip blanc-i-blau, malgrat espera seguir evolucionant: 'Hem millorat bastant el rendiment des del principi, això és una cosa molt habitual en els equips filial, gairebé sempre que avança la lliga va millorant i la segona volta acostuma a ser millor que la primera i espero que sigui així'.