UAB - Universitat Autònoma de Barcelona

10/10/2018 | Press release | Distributed by Public on 10/10/2018 03:36

10/10/18 Campus - Les jornades ‘De la UAB al món’ informen sobre els programes de mobilitat de l’Autònoma

10/10/2018

Si ets estudiant de la UAB i tens pensat marxar a l'estranger amb un programa de mobilitat el curs 2019/2020, ara pots participar a les jornades 'De la UAB al món', del 16 al 25 d'octubre de 2018. Durant aquesta setmana es faran diferents activitats per informar sobre els tràmits que heu de fer i les diferents destinacions que hi ha.

A la primera part de les jornades, organitzada des de l'Àrea de Relacions Internacionals, es faran dues sessions informatives generals, els estudiants rebran informació sobre els tràmits que han de fer per sol·licitar la participació en un programa de mobilitat i els terminis en els que ho poden demanar. Aquestes sessions tindran lloc el dimarts 16 d'octubre i el dijous 18 d'octubre a les 13.30 h a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres i cal inscriure's prèviament amb aquest formulari.

Durant la segona part de les jornades, amb les sessions segons les àrees d'estudi, els estudiants podran parlar amb altres estudiants que han marxat fora amb un programa de mobilitat i també amb estudiants internacionals que ara mateix estan fent la seva estada a l'Autònoma. Així podran conèixer de primera mà les seves experiències, veure les destinacions a les que els hi agradaria anar i preguntar coses sobre les universitats. Aquestes sessions es realitzaran a l'Hotel d'Entitats del 22 al 25 d'octubre a les 13 h i també és necessària inscripció prèvia. Consulta quina es la teva sessió en aquest enllaç