RCD Espanyol Barcelona SAD

12/06/2017 | News release | Distributed by Public on 12/06/2017 08:15

'L'equip necessita guanyar i sentir-se còmode'

06/12/2017

Pau López confia en la capacitat de l'actual plantilla 'per estar més amunt'

Pau López creu que els resultats no estan acompanyant l'equip i que encara no ha aconseguit trobar la regularitat que li permeti sumar punts de forma continuada. Encara molest pel resultat d'Ipurua, reconeix que 'hem tingut dues jornades per donar un pas endavant, contra Alabès i Eibar i, per la raó que sigui, no s'ha pogut fer. Necessitem guanyar dos partits seguits per fer el salt. Del setè al quinzè hi ha quatre punts de diferència. Des del vestidor no volem estar en aquesta situació i treballem cada dia per revertir-la i estar on creiem que l'equip mereix estar'.
Assegura que el partit davant el Girona serà especial 'perquè vaig jugar en les seves categories inferiors' i espera que 'puguem guanyar i revertir la situació. Volem guanyar en confiança i tenir bones sensacions. Ara parlem d'això i pot ser que en dues setmanes estiguem parlant d'una altra dinàmica. L'equip està capacitat per estar més amunt'.
Recorda que davant el Getafe l'equip 'havia de guanyar, sí o sí' i explica que fora de casa 'només hem fet dos partits dolents. Hem plantat cara a equips superiors i hem sumat en camps complicats. Ens falta fer un pas quan juguem contra equips de la nostra lliga. L'equip necessita guanyar i sentir-se còmode, i això arribarà amb les victòries'.
Malgrat la seva bona actuació personal en el que es porta d'any, apunta que 'tinc un marge de millora molt gran. He crescut en relació a l'equip que hi ha. Però he de millorar el joc amb els peus, el joc aeri i posicions tàctiques'.
Lamenta que el gol estigui costant tant a arribar i recorda que 'l'any passat, amb mitja ocasió, marcàvem'. Pendent encara de la seva possible renovació segueix sense donar detalls, es mostra tranquil i confiat i argumenta que 'no poso una data límit per arribar a una solució. Tots els jugadors estem obligats a entrenar al màxim perquè ell entrenador decideixi si entres a la llista'.