AFC Ajax NV

10/24/2021 | Press release | Distributed by Public on 10/24/2021 01:54

Beluister Ajax - PSV via Ajax Radio

Ajax speelt zondag om 16:45 uur de Eredivisie-topper tegen PSV. Kan je er niet bij zijn in het stadion? Dankzij Ajax Radio hoef je geen seconde te missen en kun je de wedstrijd live volgen.

Datum:24.10.2021

Auteur:AFC Ajax

Fotograaf:AFC Ajax

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Via Ajax Radio beleef je wedstrijden van Ajax op een intense manier. Het commentaar is betrokken en van reclameblokken of onderbrekingen naar andere wedstrijden ondervind je geen hinder.

Vanaf enkele minuten voor 16:45 uur brengen onze verslaggevers Ajax - PSV naar jouw huiskamer of auto.

Ajax Radio is te beluisteren via JUKE. Je kunt ook in de Ajax App terecht.

Datum:24.10.2021

Auteur:AFC Ajax

Fotograaf:AFC Ajax

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Wat vond je van dit artikel?

Leuk, meer van dit. Minder van dit soort artikelen.

Vanaf nu krijg je meer van dit soort artikelen te zien!

Je krijgt nu minder van dit soort artikelen te zien.

Deze resultaten helpen ons jouw persoonlijke feeds te personaliseren, zodat we nieuws en artikelen kunnen tonen waar jij interesse in hebt.

Gerelateerde artikelen

Terug naar Ajax - PSV in 2019 | 'Ik dacht: klaar, weer geen kampioen'

In aanloop naar de topper Ajax - PSV gaan we terug in de tijd naar de kraker van 31 maart 2019. Toen stond in de Johan Cruijff ArenA de landstitel op het spel. Daley Blind en David Neres kijken 2,5 jaar later terug op het verhitte potje waarin Ajax uiteindelijk met 3-1 aan het langste eind trok. Het was de opmaat voor de 34e landstitel later dat seizoen.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Ten Hag kijkt uit naar clash met PSV: 'Het is payback time'

Erik ten Hag had kort na de wedstrijd van Ajax tegen Borussia Dortmund zijn blik alweer op PSV gericht. Dat vertelde hij vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in de Johan Cruijff ArenA in aanloop naar de clash met de Eindhovenaren. "Zondag is het payback time."

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Tikkie Terug | Ajax - PSV

Na de fantastische wedstrijd in de UEFA Champions League tegen Borussia Dortmund is het tijd voor de eerste Eredivisie-topper van het seizoen, thuis tegen PSV. We gaan weer een Tikkie Terug in de tijd, op zoek naar relevante statistieken en bijzondere gebeurtenissen uit eerdere edities van Ajax - PSV.

Tags

  • #AJAPSV

Socials