Results

Netflix Inc.

06/21/2021 | Press release | Distributed by Public on 06/22/2021 15:59

Atenție, frige! Brazilia sosește pe Netflix pe 21 iulie→

Divertisment

21 iunie 2021
GlobalBrazilia

São Paulo, 21 iunie 2021 - Oare ce vor alege participanții: premiul în bani sau o nouă iubire? Descoperă răspunsul în Atenție, frige! în versiunea braziliană a unuia dintre reality-show-urile de mare succes de pe Netflix, produs de Fremantle! Premiera va avea loc pe 21 iulie.

Cinci bărbați și cinci femei, toți frumoși, fără responsabilități și aflați împreună pe o plajă de vis, au șansa de a câștiga un premiu mai atrăgător până și decât ei, în ceea ce ar putea fi cea mai mare provocare din viața lor. Miza este o jumătate de milion de reali brazilieni, bani pe care îi vor obține însă numai dacă își vor putea controla impulsurile de natură sexuală. Regulile sunt stabilite de Lana, o asistentă virtuală autoritară. Așadar, pentru fiecare încălcare (chiar și dacă este vorba numai despre un mic sărut), din premiul total va fi dedusă o anumită sumă. În condițiile în care sexul este exclus, vor reuși oare cei zece concurenți să stabilească legături mai profunde?

Pe lângă presiunea exercitată de Lana, comediana Bruna Louise comentează tot ceea ce se petrece și face o analiză ironică la adresa participanților.

Descoperă distribuția serialuluiAtenție, frige! Brazilia

Brenda Paixão - 24 de ani, specialistă în arta machiajului, Rio Grande do Sul - Hotărâtă, cu o atitudine pozitivă, dar și explozivă. Îi place să conducă și nu joacă dublu. Dacă se supără, poate fi copleșită de emoții.

Davi Kneip - 21 de ani, DJ, São Paulo - Un bărbat care a renunțat la frustrări și a căpătat o mare încredere în sine, devenind îndrăzneț, perfecționist și dornic de competiție. În plus, vorbește tot timpul despre sex.

Gabriela Martins - 27 de ani, model, Rio de Janeiro - Stresată, sinceră și detașată. Îi place să fie luată în serios, este deschisă și nu-i place să fie respinsă. Atacă tot timpul și, de regulă, cu succes!

Leandro David - 23 de ani, înotător de performanță, Brasília - Timid, hotărât și calm. Este mereu vesel, nu încearcă să-și ascundă trecutul de mare cuceritor și spune că n-are habar cu câte femei a avut relații.

Kethellen Avelino - 22 de ani, secretară, Amazonas - Binedispusă, curajoasă și hiperactivă. A plecat de acasă la 16 ani, pentru că a vrut să fie liberă. Puțin egocentrică, îi place să se simtă dorită și spune că nu se îndrăgostește ușor.

Igor Paes - 27 de ani, antreprenor, Bahia - Îi place să petreacă și să se distreze și vrea 'să se bucure cât mai mult de viață'. Plin de o energie debordantă și aproape contagioasă, se consideră un tip hiperactiv. Își propune întotdeauna să câștige, obține ceea ce vrea și face ceea ce crede că e bine, fără să-i pese prea mult de reguli.

Rita Tiecher - 25 de ani, DJ, Rio de Janeiro - Dramatică, anxioasă și impulsivă. Îi place să domine, dar afirmă cu tărie că știe să și piardă. Spune că sunt șanse serioase să te îndrăgostești pe parcursul concursului. După ea, sexul are importanța lui, dar mai importantă este conexiunea dintre oameni.

Ronaldo Moura - 29 de ani, consultant marketing, São Paulo - Un adevărat jucător, sincer și care știe să se concentreze asupra scopului. Fin observator, caută tot timpul punctul slab al adversarului. Este singur de șase ani și crede că aceasta ar putea fi șansa lui de a se îndrăgosti.

Thuany Raquel - 26 de ani, femeie de afaceri, Pernambuco - Este foarte activă și are o personalitate puternică. Era foarte tânără când s-a căsătorit, dar acum este foarte fericită singură și îi place să fie liberă. Nu ezită să spună lucrurilor pe nume și nu evită sexul. Urăște să respecte regulile!

Matheus Sampaio - 25 de ani, antreprenor, Rio de Janeiro - Îi place să petreacă, se consideră un casanova și un tip fermecător, nu tocmai serios și cu multă carismă. Îi plac toate femeile și n-are idee cu câte a avut relații.

Marina Streit - 24 de ani, avocată, Rio Grande do Sul - Feministă, inteligentă și sensibilă. Sarcastică și atentă la detalii, își folosește aceste două trăsături pentru a flirta și pentru a se simți dorită. Nu crede în perechea perfectă, dar este întotdeauna deschisă să întâlnească dragostea.

Caio Giovani - 29 de ani, actor, dansator și cântăreț, Rio de Janeiro - Un concurent puternic. Înainte de a deveni artist, a fost militar și știe să respecte regulile, dar și să se lase dus de val. Spune despre sine că este special, atrăgător și că nu suportă să piardă.