RCD Espanyol Barcelona SAD

06/17/2017 | News release | Distributed by Public on 06/17/2017 10:30

25 anys de passió

17/06/2017

El club lliura el diploma acreditatiu als aficionats que compleixen un quart de segle com a socis del club

Fidelitat i passió. Un quart de vida vinculat al club dels amors. Setanta socis del RCD Espanyol, acompanyats per un gran nombre de familiars i amics, han rebut en la tarda d'aquest dissabte el diploma commemoratiu pels seus 25 anys d'abonats al club. Tot un reconeixement a tan alta lleialtat.

La Sala President del RCDE Stadium ha acollit un acte de molta intensitat emotiva. Una trobada senzilla però efectiva, creant l'atmosfera especial per commemorar un homenatge d'aquest calibre.

Cadascun dels protagonistes ha anat recollint en mans dels vicepresidents, Adolf Rousaud i Carlos García Pont, el conseller delegat, Ramon Robert, i el conseller i director de coordinació de gestió i negoci, Mao Ye, la credencial perica. A més, també hi han assistit Julio Pardo, president de l'època, Eloy Pérez, capità d'aquella plantilla de l'any 91, Rafa Marañón, exjugador i president de l'Agrupació de Veterans blanc-i-blava, i Araceli Pérez, presidenta de la Federació Catalana de Penyes de l 'Espanyol.

El punt i final de l'acte s'ha posat amb la foto de família de tots els guardonats a la llotja del RCDE Stadium. Un record memorable per a l'eternitat de la vida espanyolista. 25 anys de passió i fidelitat bé mereixen aquest reconeixement. Per molts més!