RCD Espanyol Barcelona SAD

11/28/2019 | News release | Distributed by Public on 11/28/2019 15:08

'Quedar primers és molt meritori'

28/11/2019

Machín destaca el paper de l'afició i la capacitat de reacció de l'equip

L'entrenador de l'RCD Espanyol de Barcelona, Pablo Machín, ha elogiat l'actitud mostrada pels seus jugadors en el partit davant el Ferencvaros i també ha destacat el paper que ha tingut l'afició.

'Crec que si alguna vegada vam comentar que dins de cada partit hi ha molts mini partits aquest és un exemple. Hem estat força bé en la primera part i ens hem anat amb el marcador igualat justament. Hem fet un molt bon joc de control i l'equip no estava patint més enllà del gol de falta que hauríem de tenir controlat. En l'inici de la segona part ells han entrat millor, necessitaven la victòria i nosaltres hem tractat de contemporitzar i sortir a la contra. Ha vingut el penal estrany que ha aturat molt bé Diego. S'ha notat el cansament del futbolista, el camp estava pesat, però l'afició ha estat de 12. L'equip s'ha refet i ha estat capaç d'igualar el marcador', ha resumit.

Machín ha dit que 'cal celebrar l'empat amb la gent que ha fet l'esforç de venir. L'equip ha fet un grandíssim esforç, semblava que ho anàvem a perdre, però hem estat capaços d'empatar. L'experiència em diu que no és fàcil i, molt menys sense patir, guanyar o treure punts fora de casa a Europa'. L'entrenador espanyolista ha remarcat que 'el fet que l'Espanyol estigui en la següent fase és meritori i per celebrar-ho encara que ara ens toca pensar en LaLiga. És molt important que el grup vol, que cada un aporta el que toca i és positiu per créixer en l'autoestima i en el joc que ens donarà victòries i punts'.