Results

RCD Espanyol Barcelona SAD

01/09/2020 | News release | Distributed by Public on 01/09/2020 11:00

“Toca afrontar un repte important”

09/01/2020

L'Espanyol B inicia la segona volta del campionat amb una visita a Andorra

El filial del RCD Espanyol de Barcelona encetarà la segona part del campionat amb una autèntica prova de foc amb la seva visita diumenge al FC Andorra a partir de les 12h, on l'equip local s'ha fet fort al Prada de Moles, presentant els millors números de la categoria com a amfitrió i invicte tota la primera volta.

Amb aquest partit, el filial intentarà recuperar el camí dels triomfs de finals de 2019 que es va veure truncada el passat cap de setmana. En aquest sentit, el tècnic blanc-i-blau, José Aurelio Gay, confia de ple en els seus jugadors: 'Hem treballat molt bé, la derrota ja està oblidada. Ho hem intentat naturalitzar, sabíem que no podríem guanyar tots els partits, que en algun moment hauríem de perdre i, encara que vam ser molt competitius en aquell partit, no vam estar encertats a l'àrea rival, la vam trepitjar molt però sense èxit. I ara toca afrontar un altre repte important a camp de l'Andorra, que és el millor local de la lliga en aquests moments i a intentar fer el millor partit possible'.

Analitzant l'enfrontament davant dels andorrans, el míster perico hi veu similituds respecte el partit de la passada jornada: 'Espero un partit semblant al del Barça, té un perfil molt semblant, amb un entrenador que hi ha estat molts anys com és Gabri, amb uns jugadors que tenen molta capacitat tècnica, treuen molt bé la pilota des del darrera sempre que poden, condicionats pel tipus de camp, gespa artificial, unes dimensions molt grans i espero un rival que faci un futbol convinatiu i que ens ataqui amb freqüència'.

Més enllà de la realitat immediata, Gay també ha valorat la formació dels seus jugadors en aquest primer tram de temporada i es mostra satisfet del treball fet fins ara: 'Faig un balanç molt bo, tenim diferents jugadors que ja han estat amb el primer equip, de fet Víctor Gómez ja hi ha passat directament, d'altres ja hi ha entrenat o debutat a l'Europa League, el tema de la formació l'estem treballant bé i els jugadors molt motivats perquè saben que poden arribar al primer equip', ha volgut destacar el tècnic perico.