RCD Espanyol Barcelona SAD

01/12/2018 | News release | Distributed by Public on 01/12/2018 02:49

'Tant de bo puguem repetir el resultat'

12/01/2018

El Femení es desplaça a Sevilla per jugar contra el R. Betis

Aquest diumenge comença la segona volta per al primer equip femení del RCD Espanyol. L'equip que dirigeix Joan Bacardit es desplaça a terres andaluses per enfrontar-se al R. Betis (Ciutat Esportiva Luis del Sol, 16h). El conjunt blanc-i-blau aspira a repetir el resultat aconseguit a la Dani Jarque, tot i que Bacardit avisa del potencial de les verd-i-blanques que aspiren a ficar-se a la Copa de la Reina.

'En el partit de la primera volta van ser superiors a nosaltres, però vam tenir la sort de guanyar. Tant de bo aquest diumenge puguem repetir el mateix resultat. És un equip que ha canviat el sistema i ha passat de jugar amb tres defenses a fer-ho amb quatre i sembla que se sent més còmode. Sabem que serà un partit molt complicat ', ha explicat el tècnic espanyolista, Joan Bacardit.

L'Espanyol arriba a aquest partit immers en una mala ratxa de resultats. Després de jugar davant els grans de la competició i rivals complicats com el Madrid o el Tenerife, l'equip ha de reaccionar. 'La situació en què ens trobem no ajuda molt perquè només hem sumat 2 dels últims 21 punts i és una cosa que pot afectar les jugadores i al cos tècnic des del punt de vista mental', ha dit. Un dels aspectes que sí que ha de millorar l'equip és l'ofensiu i tractar d'aconseguir més gols. 'Defensivament estem rendint a un bon nivell i, prova d'això, és que als rivals els costa generar-nos oportunitats. No obstant això, perdem per la mínima i ens costa arribar més a dalt. Necessitem tenir quatre o cinc oportunitat per marcar. Tenim un equilibri a l'hora de defensar; estem jugant amb seguretat. Ens falta marcar', ha comentat.