Ferrocarril Metropolità de Barcelona SA

10/11/2018 | Press release | Distributed by Public on 10/11/2018 02:39

El 'Dia Mundial de la Salut Mental' omple d'activitats el metro de Barcelona

Les accions es van repartir durant tota la jornada en diferents punts de la xarxa.

L'estació d'Arc de Triomf va acollir una exposició gràfica sobre l'estigma i salut mental (activitat organitzada per Obertament) i un espai lliure d'estrès per seure, descansar i parlar sobre la prevenció de l'ansietat o l'estrès (activitat organitzada per PREAD i ASSAFEGA'M)

[Attachment]
El conseller delegat, Enric Cañas i la vocal de la junta executiva de Federació SMC van inaugurar la jornada

Al vestíbul d'enllaç de l'estació de metro de Clot entre L1 i L2 l'Associació Aprenem va organitzar diverses accions com l'elaboració de xapes, habilitació d'un espai per penjar missatges sobre la diversitat i un fotocall per compartir les fotografies a les xarxes socials.

[Attachment]
Espai de l'Associació Aprenem

L'estació de metro d'Universitat de la L2 va ser l'escenari de la resta d'activitats: venda de llibres sobre salut mental i emocions a càrrec d'Obertament, contacontes Fuig, bèstia, sobre la tristor i la por a càrrec de la Federació SMC, i l'esquetx teatral Kit de construcció: Refent identitats de la Fundació Els Tres Turons).

[Attachment]
Venda de llibres solidaris a càrrec d'Obertament

[Attachment]
Un moment de l'emissió del programa en directe de Ràdio Nikosia

Amb aquesta ja són vuit les edicions del Mou-te, el projecte solidari de Transports Metropolitans de Barcelona, dins del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, que va néixer amb la intenció que fossin els treballadors de l'empresa els protagonistes a l'hora de decidir l'acció social en què la companyia havia de participar.

En aquesta ocasió Salut Mental Catalunya (SMC), sota la qual hi ha tres entitats de referència del món de la salut mental, ha sigut l'entitat escollida per representar la causa. SMC és la marca compartida per Federació Salut Mental Catalunya, AMMFEINA Salut Mental Catalunya i Fundació Salut Mental Catalunya.