Poliisi

03/20/2017 | Press release | Distributed by Public on 03/20/2017 00:10

Väärä pin-koodi vihastutti (Sisä-Suomi)

Sunnuntai-illan tapahtumia Sisä-Suomesta:

Sunnuntai 19.3. klo 17.43

Jyväskylässä hätäkeskus ilmoitti epävarmasti etenevästä ajoneuvosta Laukaantiellä. Poliisipartio havaitsi kyseisen henkilöauton pysäköitynä Nevakadulla kauppakeskuksen pihalla. Partio lähestyi ajoneuvoa, jolloin se liikahti taaksepäin. Kuljettajan paikalta tavattiin 54-vuotias mies, jolle puhalluskoe näytti törkeän rattijuopumuksen lukemaa. Mies otettiin kiinni ja hänet vietiin verikokeeseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa saatiin poliisin haltuun. Tekoa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Sunnuntai 19.3. klo 18.14

26-vuotias mies näpisti Jyväskylässä Vasarakadulla kauppakeskuksessa kauko-ohjaimen laittamalla sen povitaskuunsa. Hän ohitti kassalinjan maksamatta tuotetta. Tuotteen arvo oli 45 euroa ja se saatiin myyntikuntoisena takaisin. Miestä epäillään näpistyksestä.

Sunnuntai 19.3. klo 20.20

Tampereen Sammonkadulla sijaitsevassa kauppakeskuksessa asioi 20-vuotias nainen. Hän otti hyllystä kaksi snapsilasia ja laittoi ne takkinsa taskuun. Nainen poistui kassan kautta maksamatta tuotteita. Tuotteiden yhteisarvo oli 31 euroa ja ne saatiin myyntikuntoisina takaisin. Naista epäillään näpistyksestä.

Maanantai 20.3. klo 00.48

Tampereen Lielahdessa poliisipartio pysäytti auton liikennetarkastusta varten. Auton 18-vuotiaalle kuljettajalle suoritettu huumepikatesti näytti positiivista ja kuljettaja myönsikin polttaneensa kannabista hetkeä aiemmin. Mies käytettiin verikokeessa ja häntä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Maanantai 20.3. klo 01.10

Hätäkeskus ilmoitti Tampereella taksin antavan hätäkutsua Piennarkadun ja Lusankadun kulmassa. Poliisin saapuessa paikalle selvisi, että taksi oli tuonut asiakkaan tämän kotiosoitteeseen. Perillä mies oli näppäillyt PIN-koodinsa väärin muutaman kerran ja ilmeisesti tästä suuttuneena rikkonut maksupäätteen ja tarttunut taksin kuljettajaa rinnuksista. Mies oli maksanut kyydin, mutta potkaissut poistuessaan taksin kylkeä. Mies tavoitettiin sisältä talosta ja otettiin kiinni vahingonteosta epäiltynä. Taksin kuljettajalle ei tullut vammoja.

Maanantai 20.3. klo 02.13

Poliisipartio pysäytti Tampereella Hatanpään valtatiellä auton liikennetarkastusta varten. Auton 44-vuotiaalle mieskuljettajalle suoritettiin alustava huumetesti, joka näytti positiivista. Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja häntä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Maanantai 20.3. klo 02.35

Tampereen Mäentakusenkadulla pysäytettiin liikennetarkastusta varten henkilöauto, jota kuljetti ajo-oikeudeton 22-vuotias mies. Kiinnijääminen oli 6.kerta vuoden sisään.