Ajuntament de Girona

01/10/2020 | Press release | Distributed by Public on 01/10/2020 04:56

S'adjudiquen les obres per ampliar el Centre Cívic Sant Narcís i fer-hi una aula de cuina

L'Ajuntament de Girona ha aprovat aquest matí per Junta de Govern Local l'adjudicació de les obres d'ampliació del Centre Cívic Sant Narcís a l'empresa Rehatec Zenit SL per un import de 143.990 euros (IVA inclòs). Els treballs inclouen la creació d'una aula de cuina en un espai vinculat a les instal·lacions i el reforç de la casa de La Volta.

Les actuacions començaran en les properes setmanes i està previst que tinguin una durada de quatre mesos. Els treballs consistiran en la reforma d'una part de la planta baixa del centre cívic, on s'habilitarà un espai per crear-hi la nova aula de cuina de l'equipament; el reforç estructural de la casa de La Volta, i el condicionament dels lavabos i de l'entorn immediat de l'edifici del centre cívic.

El tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, ha ressaltat que 'aquesta és una actuació que compartim amb els veïns i veïnes del barri que és necessària, ja que el Centre Cívic Sant Narcís és un punt de cohesió social i dinamització molt important a la zona. Amb el nou espai s'hi podran desenvolupar activitats que fins ara no era possible, i així ampliem l'oferta disponible al centre cívic'.

El projecte està inclòs dins de les inversions financerament sostenibles del 2019 que va aprovar l'Ajuntament de Girona l'any passat.