UAB - Universitat Autònoma de Barcelona

09/07/2017 | Press release | Distributed by Public on 09/13/2017 04:14

07/09/17 Estudiar - Emprenedors de la UAB compartiran la seva experiència en el programa BoosterWE a l'espai UAB-Emprèn

07/09/2017

Quatre emprenedors, estudiants i titulats de la UAB que han participat en la darrera edició de BoosterWE, seran a la primera UAB-Session del curs per explicar la seva experiència en les start up que els han acollit. Es tracta d'Andreu Enfedaque (estada a Sao Paulo, Brasil), Laura González (Braga, Portugal), Eva Vall (Santiago de Xile) i Yeray Pérez (Santiago de Xile). La sessió tindrà lloc el proper dia 27 de setembre, dimecres, a partir de les 13.00 a l'espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica.

Per inscriure's només cal enviar un missatge a [email protected] indicat nom, cognoms i estudis cursats.
Abans del testimoni dels emprenedors, Sònia González, responsable de UAB-Emprèn, detallarà en què consisteix BoosterWE. Aquest programa de la RedEmprendia a Iberoamèricadóna suport a universitaris emprenedors de l'Amèrica Llatina, Espanya i Portugal perquè posin en marxa projectes innovadors, tot oferint-los un aprenentatge pràctic en gestió empresarial a través d'estades en petites i mitjanes empreses.
Les UAB-Session són un recurs formatiu que la Universitat -a través del programa UAB-Emprèn- posa a disposició dels seus estudiants i titulats perquè coneguin de primera mà experiències d'emprenedoria i aprofitin aquest coneixement en benefici dels seus propis projectes.