RCD Espanyol Barcelona SAD

01/09/2019 | News release | Distributed by Public on 01/09/2019 17:12

“Hem fet moltes coses bé avui”

09/01/2019

Després del 2 a 2 a l'Estadio de la Cerámica, Rubi ha fet en roda de premsa la seva lectura del partit: 'Hem fet moltes coses bé avui, l'equip m'ha agradat moltíssim. Hem generat moltes ocasions de gol, hem estat superiors al rival. El Villarreal té molt bons jugadors, ens hem despitat tres minuts i ens ha costat l'empat'. I ha afegit: 'Ens ha penalitzat el tram final, però el tempo del partit, el control, l'hem portat totalment nosaltres. Hem fet un partit de nivell'.

Sobre els minuts dels jugadors més joves, ha dit:'Estem molt satisfets per l'experiència que estan adquirint els jugadors joves. Necessitem la pilota, sense ella sortim més debilitats'.

En referència a l'aspecte golejador ha explicat que 'reclamem als nostres jugadors que s'impliquin en el gol. La mentalitat és que els nostres futbolistes busquin el gol. Estic content pel Sergi Darder i l'Álex López'.

I ha conclòs argument que 'l'eliminatòria està oberta, al 50%. Espero que no ens afecti psicològicament, ens tocarà treballar fort i esperem poder assolir la classificació'.