UAB - Universitat Autònoma de Barcelona

09/13/2017 | Press release | Distributed by Public on 09/13/2017 05:00

13/09/17 Comunitat - Victoria Ortega parla del sostre de vidre en l'advocacia a la Facultat de Dret

Foto: Redacción Abogacía Española.

13/09/2017

Victoria Ortega, presidenta del Consell General de l'Advocacia Espanyola i consellera del Consell d'Estat, pronunciarà la lliçó inaugural del curs 2017-2018 de la Facultat de Dret, titulada 'El techo de cristal en la abogacía'. L'acte tindrà lloc el 20 de setembre, a les 12 h, a l'aula magna de la Facultat. L'acte comptarà també amb les intervencions de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, i la degana del centre, Esther Zapater.

Ortega és doctora en dret per la Universitat de Valladolid i advocada en exercici des de 1981. És professora de dret processal a la Universitat de Cantàbria i és autora de diverses publicacions sobre dret processal i administratiu.

Ha estat degana del Col·legi d'Advocats de Cantàbria, així com vicepresidenta i secretària general del Consell General de l'Advocacia Espanyola. Va presidir també la Unió Professional de Cantàbria. El 2016, va ser escollida presidenta del Consell General de l'Advocacia Espanyola, tot esdevenint la primera dona que assoleix aquest càrrec.

El 2009, Ortega va rebre la Gran Creu al Mèrit en el Servei a l'Advocacia i la Gran Creu de San Raimundo de Peñafort, el màxim guardó atorgat pel Ministeri de Justícia.

Més informació:Facultat de Dret