Ajuntament de Badalona

09/12/2017 | Press release | Distributed by Public on 09/13/2017 01:41

L’exposició ENTUSIASME. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA inicia la seva itinerància a Badalona, a la Sala Josep Uclés, Centre Cultural El Carme

Convocatòria de premsa

Demà dijous 14 de setembre, a les 11.30 hores, a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona (Francesc Layret, 78-82) es presentarà l'exposició ENTUSIASME. El repte i l'obstinació en la Col·lecció MACBA.

Es farà una presentació i visita a l'exposició amb el comissari David Armengol, que comptarà amb la presència de Juanjo Puigcorbé, diputat delegat de Cultura de Diputació de Barcelona; Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona i Ferran Barenblit, director del MACBA.

Badalona és la primera itinerància d'aquesta mostra amb obres de la Col·lecció MACBA que, gràcies a la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i el MACBA, viatjarà a un total de 9 ciutats.

'ENTUSIASME. El repte i l'obstinació en la Col·lecció MACBA' a través d'un recorregut per una trentena d'obres, proposa cinc aproximacions basades en l'acte entusiasta: la construcció cosmogònica, la potència creativa de la vida quotidiana, la càrrega performativa del cos, l'activisme de caire social i la posada en crisi de la pròpia noció d'art.

Els artistes presents a l'exposició són: Ignasi Aballí, Vito Acconci, Maja Bajevic, Marcel Broodthaers, Anne-Lise Coste, Esther Ferrer, Peter Friedl, Richard Hamilton, Emanuel Licha, Gordon Matta-Clark, Cildo Meireles, Younès Rahmoun, Tere Recarens, Àngels Ribé, Dieter Roth, Mireia Sallarès i Zush.

Fotògrafs i televisions poden accedir a partir de les 10h.

Badalona, 13 de setembre de 2017