RCD Espanyol Barcelona SAD

07/11/2018 | News release | Distributed by Public on 07/11/2018 06:28

'Sabia que venia a un club històric'

11/07/2018

Borja Iglesias ja exerceix com el primer reforç blanc-i-blau

Borja Iglesias ja exerceix com a blanc-i-blau. El davanter gallec ha estat presentat oficialment aquest migdia com a nou futbolista de l'Espanyol en un acte en què ha estat acompanyat pel vicepresident Carlos García Pont i el director general esportiu, Òscar Perarnau.

'Tenia diverses opcions però des que em van contactar, no vaig tenir cap dubte. Sabia que venia a un club històric i era un escenari ideal', ha reconegut el davanter.

'A dia d'avui no tinc pressió. Em sento molt reforçat per aquesta aposta, per la confiança que l'Espanyol ha dipositat en mi i ho afronto amb molta il·lusió', ha insistit alhora que ha recordat que 'jo he jugat amb Gerard Moreno -en el futbol base del Vila-real- i sé com és de bo. Vinc per ser Borja Iglesias, no Gerard, i fer-ho el millor possible'.

De la mateixa manera ha apuntat que 'vinc amb la màxima il·lusió i amb ganes d'afrontar un repte com aquest: ser jugador de Primera Divisió. Rubi m'ha transmès molta confiança i tinc ganes de treballar amb ell'.

El davanter gallec ha reiterat que 'estic molt il·lusionat' i ha revelat que 'hi ha coses a les quals tenir-li por, però aquesta no és una d'elles. Sóc un jugador passional i gaudeixo de tot el que faig. Serà molt bonic gaudir en un estadi com aquest'.