Netflix Inc.

07/07/2021 | Press release | Distributed by Public on 07/08/2021 12:20

Descoperă cum poți să vizionezi WitcherCon și toate celelalte informații de care ai nevoie→

Ally Russell Shields

Publicitate EMEA

Divertisment

7 iulie 2021
Regatul Unit

Pe 9 iulie 2021, Netflix și CD Projekt Red vor difuza online, în direct, primul eveniment multiformat dedicat universului The Witcher, intitulat WitcherCon.

Evenimentul virtual internațional pentru fani va include mai multe grupuri de discuție interactive. Fiecare dintre acestea va dezvălui în exclusivitate câte o serie de surprize legate de serialul live-action The Witcher și de lungmetrajul anime intitulat The Witcher: Coșmarul lupului, aflat în curs de apariție. Cu siguranță că fanii nu vor dori să rateze toate aceste surprize! Găzduită de Julia Hardy, convenția va cuprinde conținut sub forma unor scurtmetraje speciale, care vor prezenta materiale în premieră despre procesele de producție și de creație din spatele universului The Witcher.

Iată cum poate fi vizionat evenimentul:

WitcherCon va fi difuzat online atât pe Twitch, cât și pe YouTube și va fi lansat pe 9 iulie la ora 19:00 CEST/18:00 BST/10:00 PT/13:00 ET. Fanii vor putea urmări evenimentul WitcherCon cu ajutorul a două fluxuri diferite, fiecare dintre acestea prezentând conținut în exclusivitate. Cel de-al doilea flux, care va fi difuzat, de asemenea, pe Twitch și pe YouTube, va începe pe 10 iulie la ora 03:00 CEST/02:00 BST/18:00 PT/21:00 ET.

Link pentru canalul de YouTube: https://www.youtube.com/netflix

Link pentru canalul Twitch: https://www.twitch.tv/netflix

Programul grupurilor de discuție este următorul:

The Witcher, sezonul 2: Invitații din grupul de discuție Deck of Destiny (Cărțile destinului): Lauren Schmidt Hissrich, Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M Khayisa și Paul Bullion Destinele se întrepătrund atunci când membri ai distribuției și realizatorul serialului Netflix The Witcher aleg cărți dintr-un pachet misterios de întrebări primite de la fani. Aceste cărți, care vor determina parcursul grupului și soarta pe termen scurt a invitaților, nu sunt unele obișnuite. Pregătește-te pentru surprize, materiale din culise și un strop de haos, toate în vreme ce participanții la discuție vor însoți publicul pe parcursul călătoriei din timpul filmărilor realizate pentru sezonul 2.

Memories from the Path: Stories Behind The Witcher Games (Amintiri din călătorie: Povești din culisele jocurilor The Witcher), cu CD PROJEKT RED Vreme de peste 13 ani, seria de jocuri The Witcher a trezit interesul și imaginația pasionaților de jocuri din întreaga lume. Acum, dezvoltatorii din spatele jocurilor discută despre felul în care au însuflețit aceste povești captivante, înainte de a retrăi vechi amintiri, de a dezvălui obiecte demult uitate și de a depăna povești despre momentele preferate din viața francizei.

Invitații din grupul de discuție Geralt of T-Rivia (Geralt din T-Rivia): Błażej Augustynek, Philipp Weber, Declan De Barra și Lauren Schmidt Hissrich Este vorba despre o întâlnire a geniilor din spatele materialelor The Witcher. Principalii creatori ai jocurilor și ai serialului Netflix The Witcher se adună pentru a-și testa cunoștințele despre universul extins din The Witcher. În acest joc în stilul unui concurs cu întrebări, spoilerele și teaserele sunt considerate la fel de valoroase ca răspunsurile corecte.

Invitații grupului de discuție The Witcher: Beyond Video Games (The Witcher: Dincolo de jocurile video), susținut de CD PROJEKT RED : Rafał Jaki, Bartosz Sztybor și Łukasz Woźniak De la misterele noir și momentele horror întunecate la Vechea Lume și chiar dincolo de ea, pregătește-te de experiența universului extins The Witcher. Vei afla cele mai recente detalii despre benzile desenate și jocurile aflate în curs de apariție, inspirate de această franciză!

Tales from the White Wolf: A Spotlight Conversation with Henry Cavill (Poveștile Lupului Alb: O discuție cu Henry Cavill), avându-l drept gazdă pe Josh Horowitz În încheierea evenimentului WitcherCon, fanii îl vor putea asculta pe însuși Geralt din Rivia, Henry Cavill, care va sta de vorbă cu moderatorul Josh Horowitz (gazdă MTV și Comedy Central) în cadrul unei discuții detaliate despre fantezie, destin și universul extins din The Witcher. S-ar putea ca Lupul Alb să ofere și câteva surprize…

Linkul pentru descărcarea elementelor artistice cheie de la WitcherCon este disponibil AICI.

Pentru mai multe informații legate de WitcherCon, accesează site-ul oficial: WitcherCon.com