Netflix Inc.

09/28/2021 | Press release | Distributed by Public on 09/28/2021 15:07

Ne extindem echipa de jocuri video prin achiziția companiei Night School Studio →

La Netflix, am pornit într-o nouă aventură: dorim să creăm o experiență de joc minunată pentru abonații noștri din întreaga lume și suntem încântați să anunțăm astăzi că Night School Studio ni se alătură.

Fondată de Sean Krankel și Adam Hines în 2014, compania Night School Studio este cunoscută mai ales pentru jocul lor de debut, OXENFREE, care a fost foarte bine primit de critici. Ne-a inspirat misiunea lor curajoasă de a redefini standardul în ceea ce privește narațiunea în jocurile video. Angajamentul lor față de excelența în artă și succesul lor anterior fac din ei parteneri inestimabili pentru crearea capacităților artistice și a bibliotecii de jocuri Netflix.

Vom continua să colaborăm cu dezvoltatori din întreaga lume și să-i angajăm pe cei mai buni specialiști din industrie pentru a oferi o colecție excepțională de jocuri exclusive, create pentru toate genurile de jucători și pentru orice nivel de performanță. La fel ca serialele și filmele noastre, aceste jocuri vor fi incluse în abonamentul tău Netflix, fără reclame și fără achiziții în aplicație. Rămâi pe recepție pentru alte noutăți.

Pentru a afla mai multe de la Sean, cofondatorul companiei, citește-i blogul aici.