RCD Espanyol Barcelona SAD

07/15/2017 | News release | Distributed by Public on 07/15/2017 05:42

'Volem millorar els registres de l'any passat'

15/07/2017

David López està convençut que 'un inici més fort ens ajudarà al llarg de la temporada'

David López, com la resta dels seus companys, han argumentat en aquesta primera setmana de treball que el punt de partida d'aquesta temporada és el nivell que es va aconseguir la passada campanya. Sap que el repte no serà fàcil però assumeix que 'aquest ha de ser l'objectiu: intentar millorar els registres de l'any passat, sobretot perquè en l'inici ens va costar molt. Ara que tenim les bases esperem arrencar millor. Un inici més fort ens ajudarà al llarg de la temporada'.

Reconeix que els reforços que han arribat 'ens vindran molt bé' i apunta que 'la temporada passada teníem una plantilla molt bona. Vam aconseguir fer coses de molt de nivell. Aquest any han arribat dos jugadors molt contrastats i un altre que ens aporta joventut i frescor i hi han vingut per sumar. Estic convençut que ens donaran un impuls important '.

Sobre el seu acabat d'estrenar paper de capità argumenta que 'és un orgull' i insisteix que 'espero fer-ho el millor possible ajudant al club i al grup en tot el que pugui. Realment dins del camp no canvia res. El meu comportament serà el mateix de sempre, però es tracta d'una implicació més gran, amb la voluntat d'ajudar a tots els companys per fer-ho el millor possible '.

Finalment, sobre el primer partit amistós de la pretemporada, a Indonèsia, assenyala que 'tenim ganes de provar-nos. La primera setmana ha estat molt dura, molt intensa, però ha de ser una prova per conèixer com som i tractar de corregir el que no s'hagi fet bé'.