Results

Debreceni VSC

12/05/2018 | News release | Distributed by Public on 12/05/2018 17:15

U14: bravúros győzelem a Honvéd otthonában

Négy csapatunk a kispestiek ellen játszott bajnoki rangadót - FOTÓKKAL!Ma négy utánpótlás-csapatunk játszott bajnoki mérkőzést, és mindegyik ellenfele a jó játékerőt képviselő Budapest Honvéd volt.

Az U17-es és az U16-os együttesünk itthon fogadta a kispestieket. Az idősebbek 3-1-es vereséget szenvedtek, míg a másik korosztályban 1-1-es döntetlen született a bajnokságban még veretlen fővárosiak ellen. Sándor Csaba taktikailag jól felkészítette csapatát a Honvédból, a mieink végig lendületesen játszottak, Lipcsei Péter révén a 22. percben meg is szerezték a vezetést, majd a félidő utolsó percében egyenlítettek a vendégek. A második játékrészben is kiegyenlített volt a játék, de újabb találat egyik oldalon sem született.

Az U15-ös és az U14-es csapatunk a Bozsik-stadion műfüves pályáján harcolt a pontokért. Szűcs János tanítványai alaposan megnehezítették a hazaiak dolgát, az egész mérkőzésen szervezetten futballoztak, helyzeteket dolgoztak ki, és ugyan gól nem született a találkozón, de értékes ponttal gazdagodott csapatunk a dobogós helyen álló Honvéd ellen.

FOTÓK AZ U15-ÖS MÉRKŐZÉSRŐL

Garamvölgyi Péter csapata bravúros győzelmet aratott az éllovas otthonában. Két jól felkészített gárda csapott össze egymással, a végig színvonalas, nagy iramú, kiélezett találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést pontrúgásból, de még a félidő vége előtt Batai Tamás révén egyenlítettünk. A második félidő elején ismét a hazaiak kerültek előnybe - szintén pontrúgásból -, majd egy szép akció végén Cibla Flórián egalizált, a hajrájában pedig Szakács Levente beállította a végeredményt.

FOTÓK AZ U14-ES MÉRKŐZÉSRŐL

Ezzel valamennyi korosztályos csapatunk befejezte az őszi szezont a bajnokságban.

U17
DVSC-DLA - Budapest Honvéd-MFA 1-3

DLA: Csordás Dávid - Tordai Balázs (Sápi Domán), Gellén Balázs, Csáki Dávid, Csige Zsolt - Balla Mátyás (Kabály Márk), Mező Péter (Preg Izsák), Justyák Márk (Lakatos Péter) - Maruscsák Jan, Kenderesi Dávid, Girdán Levente (Bökönyi Adrián)

U16
DVSC-DLA - Budapest Honvéd-MFA 1-1 (1-1)

DLA: Ecsegi Zsolt - Baranyai Nimród, Lipcsei Péter, Perevuznik Makszim, Zahuczky Botond - Bényei Ágoston, Sustyák Bálint (Kertész Kornél), Farkas Tamás - Talpalló Norbert, Jánovszki László (Papp Krisztofer), Fűzfői Márk
Gól: Lipcsei Péter

U15
Budapest Honvéd-MFA - DVSC-DLA 0-0

DLA: Tömöri Martin - Hegedűs Tamás, Lénárt Gábor, Sipos Szabolcs, Kovács Erik - Székelyhidi Sándor, Kuszkó Dominik, Karmacsi Richárd (Harcsa Dávid) - Krajcsovics Ábel, Tóth Balázs, Lázók László

U14
Budapest Honvéd-MFA - DVSC-DLA 2-3 (1-1)

DLA: Erdélyi Benedek - Kundrák Adrián (Karakas István), Kokovai Csongor, Szabó Miklós (Sipos Dániel), Vaskó Aurél - Horváth-Gaudi Attila, Takács Bence, Batai Tamás - Doktor Zsolt (Bökönyi Martin), Szakács Levente, Cibla Flórián (Szántó Milán)
Gól: Batai Tamás, Cibla Flórián, Szakács Levente