Ajuntament de Lleida

10/11/2018 | Press release | Distributed by Public on 10/11/2018 04:43

Emma Vilarasau i Imma Colomer, aquest dissabte al Teatre de la Llotja

Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo protagonitzen 'Un tret al cap', una coproducció de la Sala Beckett i El Grec 2017 Festival de Barcelona, que arriba aquest dissabte al Teatre de la Llotja, a les 20.30 hores. Amb aquest repartiment de luxe, l'obra utilitza el gènere del thriller periodístic i que reflexiona sobre la censura en l'àmbit públic i privat.

'Un tret al cap' parla sobre la reconciliació familiar sense renunciar a l'humor i als aspectes íntims. Una periodista acomiadada, una víctima que vol visibilitzar el seu cas i una dona que vol viure intensament els darrers anys de la seva vida, són els tres personatges femenins d'aquesta història agredolça.

La reconeguda actriu catalana Emma Vilarasau, acompanyada d'Imma Colomer, Premi Ciutat de Barcelona 2017 de Teatre, i Vicky Luengo, que ha participat en sèries com 'El cor de la ciutat', 'La riera' o en pel·lícules com 'La ley de la termodinàmica' protagonitzen aquesta obra de teatre amb dramatúrgia i direcció a càrrec de Pau Miró.

Avalada per la crítica teatral, que en destaca que 'emana veritat i funciona de meravella, sobretot pel que fa a la relació entre les dues germanes, brillantment servida per Vilarasau i Colomer'. 'És genial la naturalitat i credibilitat de Colomer, la germana gran, i la química que s'estableix amb Vilarasau. Al final, Miró aposta del tot per l'ètica malgrat les conseqüències i tanca la funció amb una mena de conte que defensa la dignitat fins a la mort', assegura Santi Fondevila, crític de teatre; o 'Un text brillant amb una Imma Colomer memorable', segons escriu Elisa Díez al portal Recomana.cat