Results

Government of Andorra

12/06/2017 | News release | Distributed by Public on 12/06/2017 14:48

S'adjudiquen les obres del camí ral entre Ansalonga i la Cortinada

El Govern ha aprovat, a proposta de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, adjudicar els treballs de construcció del camí ral entre el poble d'Ansalonga i el poble de la Cortinada.

Les obres les durà a terme l'empresa Construccions Modernes S.A. per un import de 127.723,86 euros.

Aquests treballs s'emmarquen en la voluntat del Govern de desenvolupar el Pla d'infraestructures verdes, contemplat en l'Estratègia nacional del paisatge, per connectar la vall central d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany amb el Parc natural de Sorteny amb un camí per a vianants destinat al lleure. Així, es vol facilitar l'accés a la natura a tots els ciutadans i visitants millorant-ne les connexions.

A més, aquest tram estava previst en el conveni signat el 2016 entre el Govern i el Comú d'Ordino per a la col•laboració en l'execució del camí que unirà el llosser d'Ordino i el poble de la Cortinada.

En aquest sentit, ja es van dur a terme els treballs de construcció del camí en el tram del Prat de la Farga de Casa Rossell, i ara s'han adjudicat les obres d'aquest tram addicional, d'uns 500 metres de llargada.