Telemach AD Podgorica

09/04/2017 | News release | Distributed by Public on 09/04/2017 07:22

Ne zaboravi - sjutra treba da aktiviraš EON

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da sjutra, 5. septembra, lansiramo TV platformu najnovije generacije - EON, koji zamjenjuje D3GO. D3GO servis od sjutra se gasi. EON, kao spoj inovativnog dizajna i najvećeg broja unaprijeđenih funkcija do sada, biće vam dostupan uz samo nekoliko jednostavnih koraka, nakon čega ćete u potpunosti uživati u omiljenim TV i video sadržajima.

EON-u se na bilo kom mobilnom uređaju ili računaru pristupa uz Moj Telemach korisničko ime i lozinku. EON aplikacija će biti postavljena na svim store-ovima tokom dana, 5.9.

Apple iOS uređaji (mobilni, tablet)

EON aplikacija dostupna je na Apple Store-u. Korisnici iOS-a koji imaju uključeno automatsko ažuriranje odmah će biti prebačeni na EON, čija će ikonica zamijeniti postojeću D3GO.

Android uređaji (mobilni, tablet)

D3GO korisnici na Androidu u samo par koraka pristupiće EON-u. Na Play store-u biće postavljena EON aplikacija koja će nakon preuzimanja odmah omogućiti novo i uzbudljivo EON iskustvo.

Desktop/laptop računari

Na računarima, preko svih pretraživača i bez dodatnih softvera (plug-inova), EON će od 5.9. biti na adresi www.eon.tv.

Smart TV

Korisnicima Extra i Premium paketa EON je dostupan i na smart televizorima, modelima Sony i Samsung 2017. Treba da pristupe store-ovima televizora i instaliraju EON smart aplikaciju. Nakon instalacije, pojaviće se aktivacioni kod koji je potrebno da aktiviraju putem Moj Telemach portala u sekciji EON.

Tokom sljedeće godine pojaviće se i digitalni prijemnik pomoću koga će EON biti dostupan i na svim ostalim televizorima. Nova EON platforma će vaše iskustvo gledanja televizije učiniti nezaboravnim. Više pročitajte ovdje.

Dobrodošli u EON - najbolji način da gledaš vrhunski TV sadržaj!